Μια μάχη με αποφασιστική σημασία και με πολλές προεκτάσεις, ενάντια στις στρατηγικές επιλογές για την Παιδεία και με επίκεντρο την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων, βρίσκεται αυτό το διάστημα σε εξέλιξη στα σχολεία. Ο λόγος για την αντιπαράθεση με την προσπάθεια της κυβέρνησης να προωθήσει την εσωτερική και εξωτερική «αξιολόγ... Περισσότερα
Πολύωρη και με εντάσεις…
από Η Άλλη Άποψη
Πολύωρη, με αντιπαραθέσεις αλλά και συμμετοχή φορέων της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε η «διπλή» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της Βέροιας. Ο Απολογισμός- Ισολογισμός εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ενώ στη συνεδρίαση υπήρχε ενημέρωση για την ΔΕΥΑΒ , καθώς και γνωμοδοτήθηκε αρνητικά η συγχώνευση του 60υ-13ου Δημοτικών Σχολείων.
Το ζητούμενο- που έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή- είναι το Δ.Σ να συζητά ουσιαστικά και σε πολιτική βάση τα τοπικά – λαϊκά προβλήματα των δημοτών και του Δήμου και να χαράζει δρόμους για την επίλυση τους, σε πνεύμα ουσιαστικού διαλόγου μακριά από άγονες αντιπαραθέσεις που έχουν συχνά στόχο τον εύκολο εντυπωσιασμό.