Κυριακή, 19 Απρ, 2026

  • Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια
  • Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη
  • Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο
  • Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας
  • ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)
  • Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!
Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια1 Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη2 Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο3 Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας 4 ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)5 Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Και πάλι για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος από την Ημαθία στο πλαίσιο της περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα: «Να μπει ένα τέλος στην αντιπαραγωγική υπερφορολόγηση»

από Η Άλλη Άποψη

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στην πρώτη ημέρα της περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα, το πρωί του Σαββάτου είχε σειρά συναντήσεων στην Ημαθία με αγροτικούς, παραγωγικούς και εμπορικούς φορείς, καθώς και με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος επισκέφθηκε δύο αγροτικούς συνεταιρισμούς της Ημαθίας, τον Α.Σ. Μέσης και τον Α.Σ. «Νέος Αλιάκμων», καθώς  ο αγροτικός τομέας και οι εξαγωγές των αγροτικών προϊόντων, νωπών ή μεταποιημένων, είναι ένα από τα όπλα που έχει η χώρα, ώστε να ανακάμψει από την βαθιά οικονομική κρίση. Ο δρόμος της υπέρβασης της κρίσης και της ανάπτυξης της οικονομικής δραστηριότητας πέρνα μέσα από ένα υγιές παραγωγικό μοντέλο, αρκεί να υπάρξει επιτέλους ένα δίκαιο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα και όχι μία αντιπαραγωγική πολιτική υπερφορολόγησης.

Στην Αλεξάνδρεια, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, κ. Θωμά Μπόζιαρη, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα επαυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, τόσο σε σχέση με την φορολογία, όσο και με τις ασφαλιστικές εισφορές, την έλλειψη ρευστότητας κ.α. Συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων με στόχο την ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τον ακατάσχετο λογαριασμό, για τα κόκκινα δάνεια και για το νομοσχέδιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Τέλος, η πρώτη μέρα της περιοδείας του Θανάση Θεοχαρόπουλου περιελάμβανε συναντήσεις και συσκέψεις με μέλη και φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), ενόψει του και του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα τέλη Ιουνίου. Συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις και οι διεργασίες στο χώρο της κεντροαριστεράς ενόψει και του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με στόχο έναν ισχυρό προοδευτικό φορέα και την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Στέργιος Καλπάκης και Στέλιος Ρεβίθης, ενώ στην Αλεξάνδρεια μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο τ. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκος Μπρουσκέλης, ο πρώην Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μπ. Γκιόνογλου, ο πρώην Δήμαρχος Αντιγονιδών Τ. Τασιόπουλος, καθώς και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γρ. Γιοβαννόπουλος, Γ.Απατσίδης, Δ. Πανταζόπουλος.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αύριο, Κυριακή (23/4), θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον εορτασμό της 195ης Επετείου του Ολοκαυτώματος στη Νάουσα, ενώ την Δευτέρα και Τρίτη θα επισκεφθεί τους νομούς Δράμας και Σερρών.

Έχει διαβαστεί 576 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 551 επισκέπτες και 0 μέλη.