Πέμπτη, 02 Ιουλ, 2026

  • Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό
  • Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο
  • Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα
  • ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων
  • ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα
  • ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό1 Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο2 Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα3 ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων4 ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα5 ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αντιλαϊκό από χέρι

Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα

Προσπάθειες ανάπτυξης του Συνεδριακού Τουρισμού στη Βέροια

από Η Άλλη Άποψη

Με στόχο την αξιοποίηση των συνεδριακών υποδομών του Δήμου Βέροιας,  ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής, Βασίλης Λυκοστράτης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του Τμήματος Τουρισμού, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη συνάντηση με τις κυρίες Δέσποινα και Βαλεντίνη Αμαραντίδου του γραφείου Artion Conferences & Events το οποίο εξειδικεύεται στη διοργάνωση συνεδρίων.

H Artion Conferences & Events έχει τεράστια εμπειρία σε μεγάλες εκδηλώσεις και συνέδρια για υπουργεία, πρεσβείες, διεθνείς οργανισμούς, επαγγελματικές ενώσεις, ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις, διεθνείς επιστημονικές ενώσεις και θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ η κυρία Δέσποινα Αμαραντίδου είναι επίσης Πρόεδρος του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης.

Τα κυριότερα ζητήματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση είναι η δυνατότητα συμμετοχής του Δήμου Βέροιας με την ιδιότητα του μέλους στο Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού στη Βέροια.

Πιο συγκεκριμένα, τέθηκαν οι βάσεις για περεταίρω συνεργασία και μελέτη των προοπτικών συμμετοχής του Δήμου Βέροιας στο Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών καθώς και οι δυνατότητες που θα προσδώσει στη Βέροια η συμμετοχή αυτή, τοποθετώντας την στον παγκόσμιο συνεδριακό χάρτη.

Έχοντας ήδη αναλάβει ένα σπουδαίο αριθμό συνεδρίων παγκοσμίου κλίμακας και συμμετέχοντας στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού, το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για την πόλη της Βέροιας. Διαθέτοντας ένα σημαντικό αριθμό συνεδριακών υποδομών αλλά και έναν τεράστιο πολιτισμικό και φυσικό πλούτο, η Βέροια έχει τη δυναμική αφενός να κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο της συγκεκριμένης αγοράς αλλά και να συμβάλει στη γενικότερη ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπλέον, συζητήθηκε η συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στο προσεχές παγκόσμιο συνέδριο αρχιμαγείρων World Chefs 2016 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον επόμενο Σεπτέμβριο. Στην κατεύθυνση αυτή, εξετάστηκαν επίσης η προοπτική διεξαγωγής παράλληλων εκδηλώσεων στο Δήμο Βέροιας, η συμμετοχή της πόλης στο εκθεσιακό κομμάτι του συνεδρίου με ξεχωριστό περίπτερο του Δήμου Βέροιας για την προβολή της πόλης και των τοπικών προϊόντων, αλλά και διάφοροι άλλοι τρόποι συμμετοχής και προβολής. Το συγκεκριμένο συνέδριο διεξάγεται για πρώτη φορά σε χώρα της Μεσογείου και αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός των αρχιμαγείρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συμμετέχοντες είναι διακεκριμένοι Chefs ξενοδοχείων και εστιατορίων από όλο τον κόσμο και από μόνο του το γεγονός αυτό αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για την προβολή της Βέροιας ως συνεδριακού και γαστρονομικού προορισμού αλλά και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

 

Έχει διαβαστεί 406 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 415 επισκέπτες και 0 μέλη.