Παρασκευή, 26 Φεβ, 2021

  • Ενα χρόνο μετά
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Τα φώτα να στραφούν στους καταναγκασμούς που διευκολύνουν δράστες και φιμώνουν θύματα
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 25/2
  • 263.000€ για «Διαμόρφωση Χώρου Πρασίνου στο Ο.Τ. 701 στο Εργοχώρι Δήμου Βέροιας» από το Πράσινο Ταμείο
  • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑ 01 05/03/2021
  • ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να αποσυρθεί και να μην εφαρμοστεί το πρόγραμμα «Μνήμες Κατοχής στην Ελλάδα» στα σχολεία
Ενα χρόνο μετά1 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Τα φώτα να στραφούν στους καταναγκασμούς που διευκολύνουν δράστες και φιμώνουν θύματα2 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 25/23 263.000€ για «Διαμόρφωση Χώρου Πρασίνου στο Ο.Τ. 701 στο Εργοχώρι Δήμου Βέροιας» από το Πράσινο Ταμείο 4 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑ 01 05/03/20215 ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να αποσυρθεί και να μην εφαρμοστεί το πρόγραμμα «Μνήμες Κατοχής στην Ελλάδα» στα σχολεία6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Νέο ρεκόρ στις στρατιωτικές δαπάνες το 2020 παρά την πανδημία

Οι στρατιωτικές δαπάνες σε όλο τον κόσμο κατέρριψαν το 2020 νέο ρεκόρ, παρά την πανδημία της Covid-19 και τη σοβαρή οικονομική κρίση που προκάλεσε, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του βρετανικού Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (IISS) που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και η οποία αποτυπώνει τον αυξανόμενο αν... Περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Ανακοίνωση Δωρεάς οικογένειας Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη και Εύης Λαζού

από Η Άλλη Άποψη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 και αποφάσισε την ανακήρυξη της οικογένειας του κ. Αθανασίου Κων. Λασκαρίδη και της κ. Εύης Λαζού, ως Μεγάλων Δωρητών του Οργανισμού.

Η οικογένεια του κ. Αθανασίου Λασκαρίδη έχει επιδείξει εδώ και πολύ καιρό ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο, που επιτελεί στην περιοχή η Πρωτοβουλία για το Παιδί, βοηθώντας διακριτικά στην επίλυση ουσιωδών προβλημάτων της.

Στο πλαίσιο αυτό κατανοήθηκε από την πλευρά της ως ιδιαίτερα σημαντικός στόχος η δημιουργία ενός Παραρτήματος του Σπιτιού της Βεργίνας, για την μόνιμη στέγαση αγοριών άνω των 12 ετών και την έκτακτη φιλοξενία άλλων.

Όπως είναι γνωστό, στο Σπίτι της Βεργίνας, λόγω χωρικών και λειτουργικών δεδομένων, δεν είναι δυνατή η συμβίωση αγοριών και κοριτσιών εφηβικής ηλικίας, ενώ δεν υπάρχει και η δυνατότητα προσωρινής φιλοξενίας άλλων αγοριών των οποίων κρίνεται η οριστική τοποθέτηση, για τους ίδιους λόγους.

Ως πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την επίλυση του προβλήματος, προκρίθηκε η μακροχρόνια ενοικίαση ακινήτου και οικήματος εντός του, που γειτνιάζει άμεσα με το Σπίτι της Βεργίνας, για τη στέγαση του Παραρτήματος, ενέργεια που έγινε δυνατή χάρις στη γενναιόδωρη χρηματοδότησή της από την οικογένεια του κ. Αθανασίου Λασκαρίδη και της κ. Εύης Λαζού. Με την Δωρέα αυτή δρομολογείται η λειτουργία του Παραρτήματος, ενώ παράλληλα η όλη Δομή αποκτά ζωτικό ελεύθερο χώρο που θα διαμορφωθεί κατάληλα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, εκφράζοντας και τα αισθήματα των εκατοντάδων μελών και εθελοντών του, αλλά και των εργαζομένων και –κυρίως- των φιλοξενούμενων παιδιών, ευχαριστεί θερμά τους Μεγάλους Δωρητές μας, ευχόμενο σε αυτούς υγεία, οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία και επιφυλάσσεται να αποδώσει τις προσήκουσες στα πρόσωπα και στο γεγονός τιμές, στην εκδήλωση των εγκαινίων της νέας Δομής, που ελπίζουμε ότι θα γίνουν πολύ σύντομα.

Έχει διαβαστεί 201 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 8 °C
Άνεμος Ν 2-3 μποφόρ

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 7 ως 18 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 4 ως 19 °C
Άνεμος ΒΒΔ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 490 επισκέπτες και 0 μέλη.