Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Σταθερά στο πλευρό των αγροτών της Ημαθίας ο ΣΥΡΙΖΑ και για το εμπάρκο

από Η Άλλη Άποψη
Σταθερά στο πλευρό των αγροτών της Ημαθίας ο ΣΥΡΙΖΑ και για το εμπάρκο

Σε συνέχεια της στήριξης των αγροτών –και της παραγωγής ροδάκινου στο νομό το Σάββατο 9 Αυγούστου κλιμάκιο του σύριζα με επικεφαλής την σ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου βουλευτή ,υποψήφια περιφερειάρχης και περιφερειακή σύμβουλος .

Επισκέφτηκε τον Α.Σ. Μέσης ,τον Δήμο Βέροιας ,Δήμο Νάουσας, και τον συνεταιρισμό Ομόνοια της Ειρηνούπολης   .

Από τις συναντήσεις πρόεκυψε η καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής  η οποία προκάλεσε το εμπάρκο με το οποίο δίνεται το τελικό χτύπημα(μετά την κατρακύλα στις τιμές παραγωγού και τα αλλεπάλληλα χαλάζια ) στους παραγωγούς ροδάκινου και γενικά στην οικονομική και κοινωνική ζωή του νομού ιδιαίτερα  στην περιοχή της Νάουσας όπου το 90% του επιτραπέζιου ροδάκινου εξάγεται στην Ρωσία .Για δε  την Νάουσα είναι το δεύτερο εμπάρκο μετά από αυτό  των κρασιών από την Κίνα όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΒΑΕΝΙ  κ φοντούλης(για τα συμφέροντα των γερμανικών φοτοβολταικών ) .

Αγανακτισμένοι οι αγρότες ανέφεραν τα μέτρα για το ροδάκινου που εξαγγέλθηκαν και δεν τα είδαν (για στρατό, νοσοκομεία, ξενοδοχεία κ.λ.π) την έλλειψη αντιχαλαζικής προστασίας ,την αδυναμία αμέσων εκτιμήσεων  από ΕΛΓΑ λόγο έλλειψης προσωπικού , τα μέτρα έκτακτης ανάγκης της περιφέρειας, με αποκορύφωμα του κυνισμό της κυβέρνησης μέσω του υφυπουργού ανάπτυξης κ. Μηταράκη να επαναλαμβάνει ότι η ρώσικη αγορά απορροφά <<μόλις το 1,5%των ελληνικών εξαγωγών >>,αλλά και του υπουργού γεωργίας κ. Καρασμάνη να ακυρώνει το προγραμματισμένο για αύριο τρίτη ραντεβού με τους παραγωγούς και εξαγωγείς ροδάκινων .

Ο Σύριζα θα συμμετέχει στην συνάντηση των παραγωγών και εξαγωγέων  της δευτέρας 5.μ.μ. στο επιμελητήριο Βέροιας με   τον σ. Βαγγέλη Αποστόλου βουλευτή και υπεύθυνο για τα αγροτικά της κοινοβουλευτικής ομάδας .

Για ανατροπή της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής και των εκπροσώπων της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ .

ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ Δευτερα 11 -8 -2014

 

 

Έχει διαβαστεί 516 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 901 επισκέπτες και 0 μέλη.