«Με την αμερικανική κυβέρνηση υπήρξε δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο σημαντικοί σύμμαχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στήριξης των επιχειρήσεων (σ.σ. στη Μέση Ανατολή). Ήταν όμως επίσης σαφές πως ένας αριθμός Ευρωπαίων συμμάχων - ανάμεσά τους και η Ελλάδα - προσέφεραν στήριξη στον ισχυρότερο σύμμαχο, με επιμελητεία, βάσεις και μέσ... Περισσότερα
Συγκέντρωση αγροτών στη διασταύρωση της Νάουσας
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Συγκέντρωση το απόγευμα της Δευτέρας 3/2 πραγματοποιήθηκε με τρακτέρ στη διασταύρωση της Νάουσας με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας" και συμμετοχή φορέων.
Στους συγκεντρωμένους μίλησαν οι Τ. Τσιουλάκος πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου όπυς αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα της αγροτιάς καθώς και στο πλαίσιο αιτημάτων τους, ενώ χαιρετισμό έκαναν οι Ν. Νατζμε πρόεδρος εργατικού κέντρου Ημαθίας, Γ. Τσαναξιδης περιφερειακός σύμβουλος με την ΛΑΣ και Π. Χατζησάββας πρόεδρος ΣΕΠΕ.