Τετάρτη, 28 Ιαν, 2026

  • Ενημερωτική δράση για την έμφυλη βία και τα έμφυλα στερεότυπα στο ΕΠΑΛ Βέροιας
  • ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ:Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ παρουσιάζει το βιβλίο του, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας
  • Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για το πολύνεκρο δυστύχημα με οπαδούς του ΠΑΟΚ
  • Συλλυπητήριο Ε.Κ Ημαθίας
  • ΚΚΕ: Η κυβέρνηση προκαλεί και προσβάλλει τη μνήμη εκατοντάδων σκοτωμένων εργαζομένων
  • Καπιταλιστές, αστικό κράτος διεξάγουν πόλεμο στη ζωή των εργατών για το κέρδος-Για μήνες υπήρχε διαρροή προπανίου στη «Βιολάντα»
Ενημερωτική δράση για την έμφυλη βία και τα έμφυλα στερεότυπα στο ΕΠΑΛ Βέροιας1 ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ:Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ παρουσιάζει το βιβλίο του, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας2 Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για το πολύνεκρο δυστύχημα με οπαδούς του ΠΑΟΚ3 Συλλυπητήριο Ε.Κ Ημαθίας4 ΚΚΕ: Η κυβέρνηση προκαλεί και προσβάλλει τη μνήμη εκατοντάδων σκοτωμένων εργαζομένων5 Καπιταλιστές, αστικό κράτος διεξάγουν πόλεμο στη ζωή των εργατών για το κέρδος-Για μήνες υπήρχε διαρροή προπανίου στη «Βιολάντα»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Μάχη ζωής

Μάχη ζωής

Η μάχη απέναντι στο κέρδος, στην πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που το υπηρετούν, είναι μάχη ζωής για την εργατική τάξη και τον λαό.Οι αποδείξεις που μαζεύονται όλο και περισσότερο, θέτουν επιτακτικά σε κάθε εργαζόμενο που δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει, αν και πώς θα γυρίσει από το μεροκάματο, το δίλημμα: `Η με τα κέρδη μιας χούφτ... Περισσότερα

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Α. Βεσυρόπουλο

από Η Άλλη Άποψη
Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Α. Βεσυρόπουλο
Τέτοιες στιγμές τα λόγια χάνουν το νόημα τους...και δυστυχώς δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. 

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Υπουργός, ο Γενικός Γραμματέας, ο συνάδελφος, ο συναγωνιστής, ο φίλος, δεν είναι πια μαζί μας. Ο Απόστολος που τίμησε την Ημαθία και τιμήθηκε από τους συμπολίτες του, υπήρξε αγωνιστής, εργατικός και πάνω απ' όλα αφοσιωμένος στο καθήκον του, στον τόπο και τους συμπολίτες του. 

Θα τον θυμόμαστε πάντα για όλα αυτά που προσέφερε στην Ημαθία και το σπουδαίο έργο του. 

Θα θυμάμαι πάντα τις προσωπικές μας συζητήσεις, ακόμα και των τελευταίων ημερών, το χαμόγελο του και κυρίως την αξιοπρέπεια και το ήθος με τα οποία αντιμετωπιζε τις προκλήσεις, αλλά και τις δυσκολίες στο διάβα του.

Συγκλονισμένος εγώ και η οικογένειά μου εκφράζουμε τα ολόψυχα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Κατερίνα, τα δύο του παιδιά, που λάτρευε και όλους τους οικείους του. 
Η σκέψη μας είναι μαζί τους.


Τάσος Μπαρτζώκας
Βουλευτής Ημαθίας - Νέα Δημοκρατία
Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την αιφνίδια απώλεια του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Η απρόσμενη είδηση του θανάτου του Βουλευτή Ημαθίας, πρώην Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, μας γεμίζει βαθιά θλίψη. Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος ήταν ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος μέσα από την πολιτική του σταδιοδρομία, την κοινωνική του προσφορά, το ήθος και την ευγένειά του, άφησε ένα αξιόλογο αποτύπωμα στον δημόσιο βίο του τόπου μας.

Αποχαιρετούμε μία πολιτική προσωπικότητα που προσέφερε σημαντικά στην κατεύθυνση διεκδίκησης από κοινού ζητημάτων του δήμου. Τόσο ως  βουλευτής, όσο και ως αυτοδιοικητικός, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος συνδέθηκε με τα πολιτικά δρώμενα της Βέροιας και της Ημαθίας, υπηρετώντας τον τόπο του με ιδιαίτερη αγάπη, πίστη και αφοσίωση.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους συνεργάτες.

 

Ο Δήμαρχος Βέροιας

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

Συλλυπητήριο μήνυμα

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Γιώργος Μπίκας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Ο Αποστόλης υπηρέτησε με ζήλο, αφοσίωση και ήθος τους πολίτες της Ημαθίας και τον επιχειρηματικό κόσμο, από κάθε θέση ευθύνης που του εμπιστεύτηκε η πολιτεία και η κοινωνία. Υπήρξε άνθρωπος που ξεχώριζε για την εργατικότητα, τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την έμπρακτη στήριξή του σε κάθε πρωτοβουλία με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο.

Με βαθιά θλίψη εκφράζουμε αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του εκλιπόντος, τη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του, για να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Αιωνία του η μνήμη.

Έχει διαβαστεί 380 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 311 επισκέπτες και 0 μέλη.