Τρίτη, 05 Μαΐ, 2026

  • ΟΕΝΓΕ: Να καταργηθούν όλες οι απαράδεκτες υπουργικές αποφάσεις περί «αξιολόγησης» εκπαιδευτικών κέντρων για λήψη ειδικότητας
  • ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 4/5/2026
  • Μαθητική συναυλία κλασικής κιθάρας στη Στέγη
  • Σήμερα ο Π. Δημάκης στη Βέροια
  • «Η Πόλη των Πόλεων», επετειακή έκθεση φωτογραφίας   του Χρήστου Κ. Ισταυρίδη, για την Κωνσταντινούπολη
  • Δελτίο Τύπου του περιφερειακού συμβούλου Φ. Φωτιάδη
ΟΕΝΓΕ: Να καταργηθούν όλες οι απαράδεκτες υπουργικές αποφάσεις περί «αξιολόγησης» εκπαιδευτικών κέντρων για λήψη ειδικότητας1 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 4/5/20262 Μαθητική συναυλία κλασικής κιθάρας στη Στέγη3 Σήμερα ο Π. Δημάκης στη Βέροια4 «Η Πόλη των Πόλεων», επετειακή έκθεση φωτογραφίας   του Χρήστου Κ. Ισταυρίδη, για την Κωνσταντινούπολη5 Δελτίο Τύπου του περιφερειακού συμβούλου Φ. Φωτιάδη6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Έτοιμοι

Έτοιμοι

«Η ανησυχία για το ενδεχόμενο ύφεσης στην Ευρωζώνη είναι υπαρκτή και δικαιολογημένη», ανακοίνωσε τις προάλλες ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας, την ώρα που όλοι οι δείκτες προειδοποιούν για επιβράδυνση της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας οικονομίας.Τι λέει η κυβέρνηση; Κλιμακώνει το κήρυγμα για «δημοσιονομική σύνεση και μεταρρυθμίσεις» ... Περισσότερα

Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 39η Philoxenia

από Η Άλλη Άποψη
Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 39η Philoxenia

Ο Δήμος Βέροιας για μια ακόμη χρονιά συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 15, από τις 14 έως και τις 16 Νοεμβρίου 2024.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βέροιας κ. Λάζαρος Ασλανίδης μαζί με τα στελέχη του Τμήματος Τουρισμού κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που είναι το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της χώρας, προέβαλαν τα συγκριτικά τουριστικά και γαστρονομικά πλεονεκτήματα της πόλης μας, με την υλοποίηση μεγάλου αριθμού Β2Β συναντήσεων με buyers από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ακόμη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου κ. Λάζαρος Ασλανίδης είχε εποικοδομητική συνάντηση με την Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων & Λεωφορείων Ελλάδας και τον Πρόεδρο της κ. Απόστολο Εμμανουηλίδη.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες, οι buyers και οι εκθέτες γεύτηκαν κομπόστα από τα ροδάκινα του κάμπου της Βέροιας σε συνεργασία με την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, ενώ το Σάββατο 16 Νοεμβρίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Βέροιας, κεράστηκαν το ξακουστό ρεβανί Βεροίας. Την έκθεση επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Χρήστος Βοργιάδης και ο Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας κ. Γιώργος Κάκαρης.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βέροιας κ. Λάζαρος Ασλανίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια προβολής του τόπου μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης και ιδιαίτερα τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Βέροιας με τον πρόεδρο κ. Τάσο Παγούρα καθώς και την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Γιαννακάκη, για την εξαιρετική συνεργασία και συνδρομή τους, στην επιτυχή παρουσία της πόλης μας στο μεγάλο αυτό τουριστικό γεγονός!

 


Έχει διαβαστεί 548 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 297 επισκέπτες και 0 μέλη.