Πέμπτη, 01 Οκτ, 2026

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
  • Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας
  • Την Τρίτη ο Ρούμπιο στην Αθήνα
  • Νέες ασφυκτικές κυρώσεις στην Κούβα από τις ΗΠΑ
  • Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!
  • ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ1 Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας   2 Την Τρίτη ο Ρούμπιο στην Αθήνα3 Νέες ασφυκτικές κυρώσεις στην Κούβα από τις ΗΠΑ4 Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!5 ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ξεκαθαρίζει σχετικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του

από Η Άλλη Άποψη
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ξεκαθαρίζει σχετικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του

Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, παίρνει θέση σχετικά με τα γραφόμενα στα τοπικά ΜΜΕ για ενδεχόμενες υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

«Επειδή, πολλά έχουν γραφεί ή λεχθεί τον τελευταίο καιρό στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ενδεχόμενες υποψηφιότητες με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, σε περίπτωση εκλογών, η Γραμματεία της ΝΕ στο Νομό αισθάνεται την ανάγκη να τονίσει:

1.Το πολλαπλό ενδιαφέρον για το ΣΥΡΙΖΑ μας τιμά. Αποτελεί μια σαφή ένδειξη ότι πλησιάζει η ώρα της ανατροπής και αλλαγής της πολιτικής της λιτότητας και των μνημονίων. Πλησιάζει η ώρα για μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

2.Ο ΣΥΡΙΖΑ  απέδειξε στην ελληνική κοινωνία αλλά και στην Ευρώπη ότι αποτελεί ελπίδα για τους λαούς.

3.Ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα για την προβολή -την οποία δυστυχώς δεν είχαμε ούτε στις πρόσφατες εκλογές- έστω, σε ορισμένες περιπτώσεις, με εικασίες ή ανυπόστατα συμπεράσματα. Εκ των πραγμάτων πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

4.Το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ, που το επόμενο διάστημα πρόκειται να συζητηθεί και στο Νομό μας, διαπνέεται από τις αξίες και τις αρχές της  δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης και μπορεί να υλοποιηθεί από ανθρώπους που αγωνίζονται γι αυτές, από πολίτες που συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τα αδιέξοδα της εφαρμοζόμενης πολιτικής και πάντως, όχι από γεννήτορες και υπηρέτες του καθεστώτος των πελατειακών σχέσεων, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ο λαός μας που αγωνίζεται για επιβίωση, κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για τις φιλοδοξίες και το βόλεμα προσώπων συμβόλων της προηγούμενης περιόδου, αλλά για το πως θα βγούμε από την κρίση και τα καταστροφικά μνημόνια.

5.Τέλος, τα κριτήρια για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ορίζονται από διαδικασίες που περιγράφονται στο καταστατικό και στις αποφάσεις της ΚΕ. Οι όποιες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην ώρα τους. Σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για ψηφοδέλτια ανατροπής και κυβερνητικής πλειοψηφίας. Για ψηφοδέλτια που θα στηρίζουν  ένα σχέδιο ελπίδας, προοπτικής και δικαιοσύνης για την έξοδο από την κρίση. 

Καλούμε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται και αγωνιούν για την  ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας, για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη να μοιραστούν μαζί μας τις ευθύνες.»

 

 

Έχει διαβαστεί 625 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1397 επισκέπτες και 0 μέλη.