του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
ΤΟΕΒ Νάουσας: Κάλεσμα στους αγρότες για άμεσο καθαρισμό των τάφρων και αυλακιών που συνορεύουν με τα αγροτεμάχιά τους
από Η Άλλη Άποψη
Από το ΤΟΕΒ Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Έχοντας υπόψη το γεγονός οτι εισερχόμαστε στην χειμερινή περίοδο και στα πλαίσια των υποχρεώσεων που απορρέουν από τον Κανονισμό Άρδευσης, καλούμε όλους τους κτηματίες της περιοχής αρμοδιότητάς μας, να φροντίσουν για τον άμεσο καθαρισμό των τάφρων και αυλακιών που συνορεύουν με τα αγροτεμάχιά τους, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η περιουσία πολιτών από έντονα αλλά και συνήθη καιρικά φαινόμενα.
Επίσης σε όποια αγροκτήματα υπάρχουν υδροληψίες του συλλογικού μας κλειστού αρδευτικού δικτύου, θα πρέπει οι κτηματίες να τις έχουν ανοιχτές και καλά σκεπασμένες διότι ο κίνδυνος παγετών είναι πολύ πιθανός.
Εάν διαπιστώνεται από οποιονδήποτε κάποια παράληψη ή επικινδυνότητα, παρακαλούμε να ειδοποιείται άμεσα ο Οργανισμός μας".