Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Για τη συγκέντρωση στο νοσοκομείο της Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη
Για τη συγκέντρωση στο νοσοκομείο της Βέροιας

Δυναμική ήταν η παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Α . Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Βέροιας , σωματείων ύστερα από κάλεσμα της ένωσης ιατρών νομού Ημαθίας.

Μπροστά σε δυνάμεις της ΟΠΚΕ , και της αστυνομίας εργαζόμενοι , συνταξιούχοι βρωντοφώναξαν ενάντια στην υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος Υγείας .

Στην τοποθέτηση του ο γραμματέας της ένωσης Ιατρών Ημαθίας Παπαδήμος Κώστας αναφέρθηκε στο   γερασμένο  προσωπικό των νοσοκομείων στη Βέροια και Νάουσα που εργάζεται στα όρια της συνταξιοδότησης με κενά που καλύπτονται με επικουρικό προσωπικό και από προγράμματα <<προ σύνταξης>> του ΟΑΕΔ  με συμβάσεις ανανεωμένες ανά έτος την τελευταία επταετία.

Για  την παροπλισμένη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην περιοχή, για γιατρούς στα νοσοκομεία με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών, για συμβάσεις με ιδιωτικά ασθενοφόρα για εσωτερικές διακομιδές, εκεί που μέχρι πρότινος υπήρχαν ασθενοφόρο και οδηγός του νοσοκομείου στη Νάουσα.

Για το ΕΚΑΒ που λόγω έλλειψης πληρωμάτων δεν έχει ασθενοφόρο με έδρα την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα.

Για την  εργολαβοποίηση της  καθαριότητας , της οποίας η εταιρεία   λαμβάνει 27.000 ευρώ τη στιγμή που  κομμάτι του προσωπικού σ’ αυτές εργάζεται με συμβάσεις που ανανεώνονται ανα μήνα.

Εκφράστηκε η αντίθεση στη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων  , και ταυτόχρονα η απαίτηση από τη κυβέρνηση της ΝΔ και το κράτος να δώσει γενναίες χρηματοδοτήσεις για τα νοσοκομεία , το ΕΚΑΒ, και την πρωτοβάθμια υγεία και όχι για φρεγάτες στην Ερυθρά θάλασσα που κοστίζουν 500 χιλ ευρώ τη μέρα , τις Νατοϊκές δαπάνες των δισεκατομμυρίων που κατευθύνονται σε πολέμους και για να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαί.

Τέλος τονίστηκε η ευθύνη τόσο της κυβέρνησης όσο και των προηγούμενων που υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν μετατρέψει την δημόσια υγεία σε ένα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.

Χαιρετισμούς έκαναν ακόμα ο ταμίας το σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας και ο Νατζμέ Νίκος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας « Γιώργος Βουτυράς».

Έχει διαβαστεί 1472 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 664 επισκέπτες και 0 μέλη.