Δευτέρα, 23 Ιούλ, 2018

 • Χαλκίδης για Γκυρίνη: "Δεν είναι απλά ανίκανος, είναι επικίνδυνος"
 • Οι στίχοι του Μάνου Ελευθερίου ζυμώθηκαν με το χτυποκάρδι του απλού ανθρώπου
 • Ετοιμασίες…
 • Η ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΜΕΛΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΩΡΑ : 21:00 ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ-ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ
 • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 515)
 • Έργα και αυτονόητο. Δεν μας αξίζει καλύτερο παρόν και μέλλον
Χαλκίδης για Γκυρίνη: "Δεν είναι απλά ανίκανος, είναι επικίνδυνος"1 Οι στίχοι του Μάνου Ελευθερίου ζυμώθηκαν με το χτυποκάρδι του απλού ανθρώπου2 Ετοιμασίες…3 Η ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΜΕΛΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΩΡΑ : 21:00 ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ-ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ4 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 515)5 Έργα και αυτονόητο. Δεν μας αξίζει καλύτερο παρόν και μέλλον6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Του Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη *

Μετά την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών εμείς οι Μακεδόνες, Έλληνες εδώ και 3500 χρόνια, δυστυχώς, βρισκόμαστε με ευθύνη της κυβέρνησης, σε μειονεκτική διπλωματική θέση. Η κατάσταση μπορεί και πρέπει να αντιστραφεί. Μακεδόνες σημαίνει πάντοτε και μόνον Έλληνες, μόνιμοι κάτοικοι της Μακεδονίας επί σειρά χιλιετηρίδων, καταγόμενοι από τους αρχαίους Μακεδόνες, τους ενδοξότερους των Ελλήνων.

Είναι υποχρέωση και καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη η προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, της Ελλάδας, που με αιματηρότατους απελευθερωτικούς αγώνες κατόρθωσε να περικλείσει την Μακεδονία, την αρχαία, την αυθεντική ιστορικά και πολιτισμικά Μακεδονία μέσω των νικηφόρων δύο βαλκανικών πολέμων που διεξήχθησαν τόσο κατά των Τούρκων όσο και κατά των Βουλγάρων κομιτατζήδων. 
            Προς αυτήν την κατεύθυνση ως Έλληνες πολίτες της Μακεδονίας, πρέπει να εμποδίσουμε την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων με αποκλειστικό στόχο τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού και να μην αναγνωριστεί μακεδονική γλώσσα και εθνότητα το οποίο θα ενισχύσει τον  ιστορικά αβάσιμο και πολιτικά άθλιο αλυτρωτισμό των Σκοπίων εις βάρος ελληνικών εδαφών. Να ορθώσουμε το ανάστημά μας κρατώντας ψηλά το φρόνημα των πολιτών και τις σημαίες του αγώνα. Να ανασυγκροτήσουμε δυναμικά το αμυντικό μας δόγμα και να ενισχύσουμε τη στρατιωτική μας θωράκιση, η οποία είναι ήδη ισχυρή αλλά μπορεί να καταστεί ακόμα ισχυρότερη, σε βαθμό που να μπορεί να συντρίψει με συνοπτικές διαδικασίες οποιονδήποτε επιβουλεύεται την ακεραιότητα και τα δίκια της Ελλάδας.

   Χωρίς τη δική μας σύμφωνη γνώμη δεν μπορεί το κρατίδιο αυτό, να εισέλθει με το συνταγματικό του όνομα, που εμείς θα αποδεχθούμε και το οποίο δεν νοείται να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, σε διεθνείς οργανισμούς, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ή στην Βορειοατλαντική συμμαχία.

 Δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας η συμφωνία των Πρεσπών η οποία είναι καταστροφική. Η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση και τη λαϊκή στήριξη ώστε να δεσμεύσει την χώρα με μία συμφωνία η οποία είναι προδήλως ενάντια και εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

*www.giannis-papagiannis.gr

Έχει διαβαστεί 33 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Προχωράμε μπροστά…
Προηγούμενο άρθρο
Προχωράμε μπροστά…
Η Συμφωνία των Πρεσπών
Επόμενο άρθρο
Η Συμφωνία των Πρεσπών

Αναζήτηση

"Η Άλλη Άποψη" Multimedia

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 23 °C
Άνεμος ΔΒΔ 1 μποφόρ

Δευτέρα, 23 Ιουλίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 17 ως 32 °C
Άνεμος Δ 2-3 μποφόρ

Τρίτη, 24 Ιουλίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 17 ως 29 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 277 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά