Κυριακή, 18 Νοέ, 2018

  • Σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια οι φετινές γιορτές σοκολάτας της Π.Ε. Ημαθίας
  • ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019
  • Φοβάμαι τους ανθρώπους που εφτά χρόνια έκαναν πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ
  • Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας
  • Έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ από τον ΦΑΙΑΚΑ στο μπάσκετ
Σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια οι φετινές γιορτές σοκολάτας της Π.Ε. Ημαθίας1 ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 20192 Φοβάμαι τους ανθρώπους που εφτά χρόνια έκαναν πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι3 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ4 Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας5 Έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ από τον ΦΑΙΑΚΑ στο μπάσκετ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Του Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη *

Μετά την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών εμείς οι Μακεδόνες, Έλληνες εδώ και 3500 χρόνια, δυστυχώς, βρισκόμαστε με ευθύνη της κυβέρνησης, σε μειονεκτική διπλωματική θέση. Η κατάσταση μπορεί και πρέπει να αντιστραφεί. Μακεδόνες σημαίνει πάντοτε και μόνον Έλληνες, μόνιμοι κάτοικοι της Μακεδονίας επί σειρά χιλιετηρίδων, καταγόμενοι από τους αρχαίους Μακεδόνες, τους ενδοξότερους των Ελλήνων.

Είναι υποχρέωση και καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη η προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, της Ελλάδας, που με αιματηρότατους απελευθερωτικούς αγώνες κατόρθωσε να περικλείσει την Μακεδονία, την αρχαία, την αυθεντική ιστορικά και πολιτισμικά Μακεδονία μέσω των νικηφόρων δύο βαλκανικών πολέμων που διεξήχθησαν τόσο κατά των Τούρκων όσο και κατά των Βουλγάρων κομιτατζήδων. 
            Προς αυτήν την κατεύθυνση ως Έλληνες πολίτες της Μακεδονίας, πρέπει να εμποδίσουμε την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων με αποκλειστικό στόχο τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού και να μην αναγνωριστεί μακεδονική γλώσσα και εθνότητα το οποίο θα ενισχύσει τον  ιστορικά αβάσιμο και πολιτικά άθλιο αλυτρωτισμό των Σκοπίων εις βάρος ελληνικών εδαφών. Να ορθώσουμε το ανάστημά μας κρατώντας ψηλά το φρόνημα των πολιτών και τις σημαίες του αγώνα. Να ανασυγκροτήσουμε δυναμικά το αμυντικό μας δόγμα και να ενισχύσουμε τη στρατιωτική μας θωράκιση, η οποία είναι ήδη ισχυρή αλλά μπορεί να καταστεί ακόμα ισχυρότερη, σε βαθμό που να μπορεί να συντρίψει με συνοπτικές διαδικασίες οποιονδήποτε επιβουλεύεται την ακεραιότητα και τα δίκια της Ελλάδας.

   Χωρίς τη δική μας σύμφωνη γνώμη δεν μπορεί το κρατίδιο αυτό, να εισέλθει με το συνταγματικό του όνομα, που εμείς θα αποδεχθούμε και το οποίο δεν νοείται να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, σε διεθνείς οργανισμούς, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ή στην Βορειοατλαντική συμμαχία.

 Δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας η συμφωνία των Πρεσπών η οποία είναι καταστροφική. Η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση και τη λαϊκή στήριξη ώστε να δεσμεύσει την χώρα με μία συμφωνία η οποία είναι προδήλως ενάντια και εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

*www.giannis-papagiannis.gr

Έχει διαβαστεί 63 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Προχωράμε μπροστά…
Προηγούμενο άρθρο
Προχωράμε μπροστά…
Η  Συμφωνία  των  Πρεσπών
Επόμενο άρθρο
Η Συμφωνία των Πρεσπών

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη Βέροια



Ο καιρός τώρα

Βροχή
Βροχή
Θερμοκρασία 5 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου

Βροχή
Βροχή
Θερμοκρασία 3 ως 7 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 7 ως 12 °C
Άνεμος ΝΝΔ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 119 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά