Τρίτη, 18 Ιούν, 2019

  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ»: «Επιστρέφουμε για συνεργασία» με όποια κυβέρνηση...
  • Μακεδονικοί Τάφοι, Γυμνάσιο Θέατρο Μίεζας, Νυμφαίο, στη Νάουσα Ημαθίας, με την Αγγελική Κοταρίδη
  • Ανακοίνωση της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας
  • Παρουσίαση ψηφοδελτίου από την Τ.Ε Ημαθίας του ΚΚΕ
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Συνεχίζουν τον αγώνα τους ζητώντας τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας
  • Γιώργος Ουρσουζίδης: Δημόσιο Σύστημα Υγείας
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ»: «Επιστρέφουμε για συνεργασία» με όποια κυβέρνηση...1 Μακεδονικοί Τάφοι, Γυμνάσιο Θέατρο Μίεζας, Νυμφαίο, στη Νάουσα Ημαθίας, με την Αγγελική Κοταρίδη 2 Ανακοίνωση της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας3 Παρουσίαση ψηφοδελτίου από την Τ.Ε Ημαθίας του ΚΚΕ4 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Συνεχίζουν τον αγώνα τους ζητώντας τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας5 Γιώργος Ουρσουζίδης: Δημόσιο Σύστημα Υγείας 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Πόσες ιστορίες, πόσες απορίες!

print
email
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Πόσες ιστορίες, πόσες απορίες!

Κώστας Καραγιάννης

Φυσικός, μέλος των Ενεργών Πολιτών για το Δήμο Βέροιας-Ανατροπή τώρα

Διατυπώνουμε ορισμένες απορίες οι οποίες αναφέρονται σε τοπικά θέματα, αρμοδιότητας του Δήμου Βέροιας ή/και της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. Όσοι διετέλεσαν Δήμαρχοι, Νομάρχες, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι κλπ τα τελευταία χρόνια και ισχυρίζονται πως είναι ειδήμονες, νοικοκύρηδες και στελέχη της ΤΑ μπορούν απαντήσουν:

-Για το ότι δεν έγινε το κολυμβητήριο ( ημερομηνία περαίωσης ορίστηκε η 3-3-2011) 

-Δεν περατώθηκε η γέφυρα Κούσιου παρά το ότι τα χρήματα για την κατασκευή της, 2,5 εκατ. Ευρώ, προέρχονται από δωρεά (το έργο έπρεπε να ολοκληρωθεί τέλη του 2011)•Δεν έγινε το παρκινγκ κάτω από την Εληά (κάτω από τη λεωφόρο Στρατού) το οποίο υπήρχε ακόμα σε πρόγραμμα του συνδυασμού Βλαζάκη! 

-Γιατί δεν έγινε τίποτε με τη Μητροπόλεως που με βάση την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα πρέπει να αποκατασταθεί και να μονοδρομηθεί.

-Για το ότι απομακρύνθηκε το πανεπιστημιακό τμήμα του ΑΠΘ για το οποίο ξοδεύτηκαν από το Δήμο Βέροιας 2 εκατ. Ευρώ. Για το ότι οι φοιτητές έγραφαν (1-6-2012) «Αποπαίδι του ΑΠΘ το τμήμα, απών ο δήμος.»

-Για το ότι το κτιριακό συγκρότημα δεν διεκδικήθηκε με αποτελεσματικό τρόπο και δεν αξιοποιήθηκε από το Δήμο.

-Για το ότι η περιφερειακή «αγορά» της Κουλούρας που τόσο πολύ διαφημίστηκε,  χάσκει έρημη και λεηλατημένη δίπλα στην Εγνατία οδό

-Για το ότι ο κάθετος προς την Εγνατία οδό δρόμος, ο άξονας Βέροιας-Νάουσας-Σκύδρας  όπως ονομάστηκε, μήκους μόνον 34,5 χλμ., από τα οποία τα 5,5 χλμ. βρίσκονται  πάνω στον υφιστάμενο άξονα, ακόμα δεν περατώθηκε (Με την υπ’ αριθ. ΔΜΕΟ/α/ο/1282 /9.5. 1996 !!!  απόφαση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ εγκρίθηκε η ανάθεση εκπόνησης της μελέτης.)

-Για το ότι κάποιοι προσπάθησαν να μεταφέρουν όλα τα σκουπίδια της Ημαθίας, και όχι μόνον της Ημαθίας, στις πιο όμορφες πλαγιές των Πιερίων  πάνω ακριβώς από τον ταμιευτήρα νερού για τη Θεσσαλονίκη (θέση 12).

-Για το ότι προσπάθησαν -ευτυχώς δεν τα κατάφεραν- να φορτώσουν , στο λαό της Ημαθίας, ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος για τη διαχείριση απορριμμάτων (σύμβαση με Ηλέκτωρ Α.Ε.)

-Για τη διακοπή εργασιών του δρόμου  κάτω Σελίου – άνω Σελίου.    Ο ανάδοχος εγκατάλειψε το έργο, αφού προηγουμένως εισέπραξε μεγάλο χρηματικό ποσό, χωρίς να εκτελέσει τις ανάλογες εργασίες.

-Για το ότι τα δικαστικά μέγαρα κινδυνεύουν να εκποιηθούν από το ΤΑΪΠΕΔ, για το ότι ακόμη και τα νερά κινδυνεύουν να έχουν την ίδια τύχη κλπ κλπ. Ας μείνουμε όμως μόνον σ’ αυτά για να μην μελαγχολήσουμε  απολύτως …          

Έχει διαβαστεί 442 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Συμβαίνουν και αυτά…
Προηγούμενο άρθρο
Συμβαίνουν και αυτά…
Η υπόθεση Μπαλτάκου
Επόμενο άρθρο
Η υπόθεση Μπαλτάκου

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 23 °C
Άνεμος ΒΔ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 18 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 19 ως 30 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 19 ως 28 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 142 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά