Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ Περί λευκής ψήφου και «όλοι το ίδιο είναι»
από Η Άλλη Άποψη
Η καταφυγή στις σωστικές λέμβους του λευκού και της αποχής , είναι καθαρή ,όσο και αν επενδύεται με δικαιολογητικό μανδύα , πριμοδότηση του συνδυασμού που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων ,την πρώτη Κυριακή των εκλογών .(Ψηφοδέλτιο Καραπαναγιωτίδη ).
Άνδρες και γυναίκες που στάθηκαν όρθιοι ,όταν άπονες εξουσίες επιχειρούσαν να τσαλακώσουν ,αξιοπρέπειες , αξίες ,δημοκρατικά δικαιώματα ,ΔΕΝ δικαιούνται στο όνομα οποιασδήποτε πικρίας , και της πιο δικαιολογημένης , να θεώνται αμέριμνοι , δίκην Βουγιουκλάκης ,την εξ εφόδου επιχειρούμενη κατάληψη της Δημαρχιακής Αρχής από ό,τι πιο διαπλεκόμενο και επομένως επικίνδυνο , εκφραστή της τρέχουσας παρακμιακής συγκυρίας .
Στηρίζουμε και ψηφίζουμε αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας .