Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια με...πολιτική χροιά!

από Η Άλλη Άποψη
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια με...πολιτική χροιά!

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του νομού Ημαθίας για την απόφασή της να απέχει από το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

Έναν φίλαθλο κόσμο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην εθελοντική προσπάθεια της σημερινής διοίκησης, μιας ομάδας που ενώ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ανέβηκε μόνο μία κατηγορία!

Πριν αναλάβει η σημερινή διοίκηση τα ηνία της ομάδας, τον Αύγουστου του 2022, είχε την διαβεβαίωση από την πολιτική ηγεσία και την διοίκηση της SUPER LEAGUE 2, ότι τον Ιανουάριου του 2023 θα της καταβληθεί το 17% από την διανομή του στοιχήματος στις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα της SUPER LEAGUE 2.

Τονίζουμε επίσης ότι τα χρήματα αυτά δεν είναι χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αλλά ένα μερίδιο από τα κέρδη των παικτών που προέρχεται από την συμμετοχή τους στο στοίχημα.

Γνωρίζοντας από την ηγεσία της SUPER LEAGUE 2, ότι το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ έχει διαθέσει περίπου 35.000.000 για όλο τον Επαγγελματικό Αθλητισμό, αυτό σημαίνει 6.000.000 περίπου για την δική μας κατηγορία.

Και ενώ η κυβέρνησή μας των 3,5 τελευταίων ετών μας έχει κάνει υπερήφανους για όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει μέσα στις παγκόσμιες συγκυρίες που καλέστηκε να αντιμετωπίσει και πέτυχε, λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές, βλέπουμε μια απαξίωση της κατηγορίας που αυτή δημιούργησε, μη γνωρίζοντας τον λόγο.

Καλούμε τον Υφυπουργό μας κο Αυγενάκη, τον οποίο στηρίξαμε στην δημιουργία της κατηγορίας αυτής -SUPER LEAGUE 2- με τον δέοντα σεβασμό στο πρόσωπό του, να επιμεληθεί και να δώσει τη σωστή έκβαση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα μας απασχολεί σαράντα και πλέον εργαζομένους, των οποίων το μέλλον θα είναι αβέβαιο και τριακόσιους ερασιτέχνες -νέους- όλων των κατηγοριών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ Δ.Σ.

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κο ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ και τον ΥΠΟΥΡΓΟ κο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ γιατί άκουσαν τους προβληματισμούς της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

(σ.σ Πρόκειται για μία ανακοίνωση που προφανώς και με σαφήνεια παίρνει πολιτική θέση υπέρ της κυβέρνησης και της συνολικά ακολουθούμενης απ' αυτήν πολιτική και απλά εκφράζει την αντίθεση της στις εξελίξεις στην SUPER LEAGUE 2 και όχι και σε άλλους τομείς του αθλητισμού π.χ ΣΕΓΑΣ κλπ. που υπάρχουν παρόμοια προβλήματα ως αποτέλεσμα της ίδιας πολιτικής...)
Έχει διαβαστεί 1040 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 709 επισκέπτες και 0 μέλη.