Δευτέρα, 27 Απρ, 2026

  • Συνάντηση Μητσοτάκη και Τασούλα: «Διαφήμιση» της αντιλαϊκής πολιτικής και των συμφωνιών μεγαλύτερης εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και πολέμους
  • Δίκη Τεμπών: Το ένοχο κράτος επαναφέρει προκλητικά το αφήγημα ότι «για όλα φταίει ο σταθμάρχης», συνεχίζοντας την επιχείρηση συγκάλυψης
  • Ήμαστε 2, ήμαστε 3, είμαστε 1013!
  • Συνεχίζονται οι παραστάσεις του θεατρικού έργου «Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων»
  • ΚΚΕ: Η αρχειοθέτηση των υποκλοπών αναδεικνύει ότι οι μεθοδεύσεις συγκάλυψης αποτελούν συστατικό στοιχείο του αστικού «κράτους δικαίου»
  • ΠΑΜΕ: Αγώνας για την ανατροπή της εγκληματικής πολιτικής του κέρδους!
Συνάντηση Μητσοτάκη και Τασούλα: «Διαφήμιση» της αντιλαϊκής πολιτικής και των συμφωνιών μεγαλύτερης εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και πολέμους1 Δίκη Τεμπών: Το ένοχο κράτος επαναφέρει προκλητικά το αφήγημα ότι «για όλα φταίει ο σταθμάρχης», συνεχίζοντας την επιχείρηση συγκάλυψης2 Ήμαστε 2, ήμαστε 3, είμαστε 1013!3 Συνεχίζονται οι παραστάσεις του θεατρικού έργου «Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων»4 ΚΚΕ: Η αρχειοθέτηση των υποκλοπών αναδεικνύει ότι οι μεθοδεύσεις συγκάλυψης αποτελούν συστατικό στοιχείο του αστικού «κράτους δικαίου»5 ΠΑΜΕ: Αγώνας για την ανατροπή της εγκληματικής πολιτικής του κέρδους!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

«Το σύστημα είναι ένοχο»!

Του Αλέκου Χατζηκώστα *Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε τραγουδήσει προφητικά: «Το σύστημα είναι ένοχο/Και οι συνθήκες της ζωής/Το σύστημα είναι ένοχο/Μα δεν το δίκασε κανείς»Στις μέρες όπου τα σκάνδαλα και η σχετική συζήτηση έχει ανέβει στα ύψη και δημιουργεί πολιτικές εξελίξεις, χρειάζεται να δούμε κάποια ζητήματα βαθύτερα.Η αιτία τους βρί... Περισσότερα

Έχασε στην Κύμη ο Φίλιππος

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη

Παρουσιάζοντας ένα πολύ καλο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς διάρκεια στην συνέχεια, οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα έχασαν απο την Κύμη με 81-53. Οι γηπεδούχοι με την τριπλέτα Μιλόσεβιτς, Γκιζόγιαννη και Καρνιάουσκας εκτέλεσαν τον Φίλιππο στο τρίτο δεκάλεπτο εξασφαλίζοντας απο νωρίς την νίκη .

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με αρκετά λάθη και για 2 λεπτά το παιχνίδι εξελισσόταν χωρίς καλάθι για να έρθει ο Μιλόσεβιτς και να ανοίξει το σκορ για την Κύμη. Ο Φίλιππος αντέδρασε άμεσα και με 5 πόντους του Ναούμη και 2 του Τόζιου πέρασε μπροστά 2-7. Στην συνέχεια όμως Τουζιαράκης και Μιλόσεβθιτς έβαλαν και πάλι την Κύμη μπροστά με 10-7. Ο Φίλιππος στην συνέχεια κατάφερε και επέβαλε τον ρυθμό του και έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενος με 18-22.


Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Κύμη συνέχισε να είναι άστοχη και να κάνει λάθη με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να προηγείται με 26-29 3 λεπτά πριν το ημίχρονο. Η  είσοδος όμως του Κακιούζη, τα 3 φάουλ του Τάσου Κασαμπαλή και η κούραση των παικτών της Βέροιας ήταν η αιτία να αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού και η Κύμη να περάσει μπροστά  στο 18ο  λεπτό 34-29, με ένα σερί 8-0. Ο Ναούμης με τρίποντο έκανε το 34-32 και ο Πεχλιβάνος ισοφάρισε σε 34-34. Στο τελευταίο λεπτό όμως ο Φίλιππος «χάθηκε» και ο Καρινιάσκουσας με 4 πόντους έγραψε το 38-34 στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Φίλιππος έδειξε ένα κακό πρόσωπο, λόγο της κούρασης, με την Κύμη και συγκεκριμένα με Καρνιάουσκας, Γκιζόγιαννη και Μιλόσεβιτς να δίνουν ρεσιτάλ από την περιφέρεια. Έτσι  με ένα σερί 17-3 οι παίκτες του Μπρατσιάκου πέρασαν μπροστά στο 27΄ με 55-39 (+16) και στο 30 λεπτό  62-42 με την διαφορά να δείχνει +20.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με την Κυμή να συνεχίζει να σκοράρει και να κάνει το 72-49 (+23) 3.28 πριν το τέλος του παιχνιδιού ενώ ο Δημήτρης Γκίμας στα τελευταία λεπτά άλλαξε όλοι την πεντάδα και έβαλε στον αγωνιστικό χώρο όλους τους νεαρούς παίκτες. Ο Φίλιππος παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα σε σχέση με το ροστερ που διαθέτει και σίγουρα με την προσθήκη του Οικονομόπουλου και τους σέρβου Otovic στα επόμενα παιχνίδι θα έχει σίγουρα πιο ανταγωνιστικό ρόλο.

Διαιτητές : Μπίκας, Μαλαμάς και Ζακεστίδης

Δεκάλεπτα : 18-22, 38-34, 62-42, 81-53

ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Τουντζιαράκης 2, Μιλόσεβιτς 14 (1), Σέττος, Κακιούζης 12, Παπαντωνίου 3 (1), Καρινιάουσκας 10 (1), Αράπης 5 (1), Σιγκούνας 12 (1), Γκιζόγιαννης 11 (3), Κωνσταντακόπουλος 2, Ψαθάς 6, Λόλας 4.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας): Τόζιος 11, Τόκας Α., Τόκας Π., Κυριακού, Δεληγιώργης 6 (1), Ναούμης 17 (5), Κασαμπαλής 12, Σαμαράς 6, Πεχλιβάνος, Σιδηρόπουλος 1.

ΠΗΓΗ:sportorama.gr

Έχει διαβαστεί 504 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 786 επισκέπτες και 0 μέλη.