Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΏΝΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΧΩΡΏΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ!!

από Η Άλλη Άποψη

Με 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε από τον Βόλο το τμήμα ρυθμικής Γυμναστικής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας ,όπου πραγματοποιήθηκαν οι διεθνής Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής για τις Μεσογειακές χώρες.

Ο Φίλιππος , μετά τα 2 χρυσά μετάλλια και την πρόκριση που αποκόμισε από το πανελλήνιο Φεστιβάλ   Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής τέλη Οκτωβρίου 2015 στην πόλη της Λάρισας  ( χρυσό στην κατηγορία 8-10 χρονών και χρυσό στην κατηγορία 12-14 χρονών)επανέλαβε για άλλη μια φορά την επιτυχία του αποδεικνύοντας ότι οι νίκες αυτές δεν ήταν τυχαίες!

Τα χρυσά κορίτσια στην κατηγορία 8-10 χρονών (Αφένδρα Ευαγγελία, Κριαρά Ελπίδα-Σταυρούλα, Κιάτση Κατερίνα, Κατσικάρη Σοφία, Μητριτώνη Άννα -Μαρία, Σαράφη Στεφανία, Σιμόνσκα Τβετελί-Νικόλ, Φασίδου Ξένια και Χαβέλα Ελένη )σε αυτούς τους αγώνες ανέβηκαν κατηγορία και αγωνίστηκαν στην κατηγορία 10-12 χρονών γιατί 2 μόλις αθλήτριες φέτος το 2016 έκλεισαν τα 10 τους χρόνια.

Παρόλη την φτωχή  συμμετοχή ξένων ομάδων  στους αγώνες (μόνο η Ρωσία και η Ισπανία έδωσαν το παρόν) η κατηγορία των 10-12 ήταν η ΜΟΝΗ που συναγωνίστηκε με ομάδα ξένης χώρας και μάλιστα από την Ρωσία…….μια ομάδα με εξαιρετικές επιδώσεις και παρουσία !!!!!!Παρόλα αυτά οι μικρές μας αθλήτριές έβαλαν τα δυνατά τους και η δεύτερη θέση και το ασημένιο  μετάλλιο είναι γεγονός!!!

Στην κατηγορία των 12-14 χρονών η χρυσή ομάδα των αγώνων της Λάρισας( Εμμανουήλ Ελένη, Κατσούρα Ανδριάνα, Πατσιαβούρα Μερόπη, Παπανώτα Δήμητρα, Πινακούδη Ροδούλα , Σπανού Ελένη και με αναπληρωματική την Κιλίντζη Βαρβάρα)επανέλαβαν την εξαιρετική τους παρουσία και πήραν το χρυσό μετάλλιο !

Και οι δύο ομάδες του Φιλλίπου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στους διεθνής κριτές που έλαβαν μέρος στους αγώνες, βάζοντας τα θεμέλια για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη καθώς το άθλημα της  Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής είναι καινούργιο για την Ελλάδα.

Η ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ σ αυτούς τους αγώνες δεν είχε την τιμητική του μόνο αγωνιστικά καθώς οι δύο προπονήτριες της ομάδος Μωυσιάδου Κατερίνα (προπονήτρια στην ηλικία των 10-12 ετών)και Χαβιαροπούλου Ηρώ  (προπονήτρια στην ηλικία των 12-14 ετών)καθώς και οι δύο βοηθοί τους(Τζίμπουλα Δέσποινα και Παυλίδου Μαρία)είναι πιστοποιημένες προπονήτριες και κριτές  σε εθνικό επίπεδο

Οι Μωυσιάδου Κατερίνα και Χαβιαροπούλου Ηρώ είναι και διεθνής κριτές πιστοποιημένες από την I.F.A.A.G (Διεθνή Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής) και σ αυτούς τους αγώνες πήραν μέρος στο panel μαζί με άλλους διεθνής κριτές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό …μια εμπειρία που όπως μας είπαν και οι δύο ήταν πολύ εποικοδομητική!!!

Ο πρόεδρος του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του Φιλίππου κ.Παπανώτας Νίκος μας δήλωσε «είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι μιας τέτοιας ομάδας ..όχι μόνο για τις διακρίσεις που φέρνουν στην πόλη μας ..αλλά και για το ήθος και την σκληρή δουλειά τόσο των προπονητριών όσο και των αθλητριών μας!! Με σωστά  σταθερά βήματα ,η ομάδα μας αποδεικνύει ότι δεν έχει μόνο παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον!»  

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή δύναμή σε ότι κάνουν στο μέλλον!!!

 

 

 

 

 

 

 

Έχει διαβαστεί 778 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Επιτέλους!
Επόμενο άρθρο
Επιτέλους!

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 621 επισκέπτες και 0 μέλη.