Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • Όλοι και όλες στο πλευρό των διωκόμενων συναδέλφων! Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 11 π.μ., στη ΔΙΠΕ Ημαθίας
  • «Σύγχρονος Προαστιακός τώρα / όχι νέα διόδια χωρίς εναλλακτική για τους πολίτες»
  • Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων για το παλλαϊκό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
  • ΚΚΕ: Διαψεύδεται το κυβερνητικό αφήγημα των «ήρεμων νερών» αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τα αδιέξοδα της εμπλοκής στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ
  • Η ΝΕΕΑ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αποχαιρετά τον Παντελή Ζωγράφου
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια
Όλοι και όλες στο πλευρό των διωκόμενων συναδέλφων! Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 11 π.μ., στη ΔΙΠΕ Ημαθίας1 «Σύγχρονος Προαστιακός τώρα / όχι νέα διόδια χωρίς εναλλακτική για τους πολίτες»2 Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων για το παλλαϊκό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ3 ΚΚΕ: Διαψεύδεται το κυβερνητικό αφήγημα των «ήρεμων νερών» αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τα αδιέξοδα της εμπλοκής στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ4 Η ΝΕΕΑ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αποχαιρετά τον Παντελή Ζωγράφου5 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Σύγκρουση με τη στρατηγική του κεφαλαίου, για να πάψει το νερό να είναι εμπόρευμα

του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα

Με 82-67 έχασε ο Φίλιππος απο τον Ηρακλή

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη

Την ήττα με 82-67 γνώρισε ο Φίλιππος Βέροιας ο οποίος αντιμετώπισε στο Ιβανώφειο τον Ηρακλή για την 16η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας μπάσκετ. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα από το πρώτο δεκάλεπτο πίεσαν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 5ο λεπτό με 6-12. Ο Ηρακλής ο οποίος μπήκε «μουδιασμένα» ισορρόπησε το παιχνίδι μείωσε και προηγήθηκε στο 8’ με 22-18. Ο Φίλιππος με ένα σερί 0-7 κατάφερε και πήρε πάλι το προβάδισμα κλείνοντας το δεκάλεπτο με σκορ 22-25.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου ο Τόζιος με σουτ τριών πόντων αύξησε την διαφορά για τον Φίλιππο στους +6 κάνοντας το 22-28 ενώ λίγο αργότερα το σκορ έγινε 25-33. Με τον Κασαμπαλή να έχει φορτωθεί από νωρίς με 3 φάουλ, ο Ηρακλής με κάποια ξεσπάσματα μείωσε σε 29-35 ενώ στο 17’ ο Δέσπος με βολές μείωσε ακόμη περισσότερο (31-35).

Οι παίκτες του Αλεξανδρή αφυπνίστηκαν και σε συνδυασμό της πιεστικής άμυνας, τους Δέσπο , Χείλαρη και Κοθρά αλλά και τα πολλά λάθη εκ μέρους των φιλοξενούμενων,  έκαναν ένα σερί 17-2 δίνοντας προβάδισμα και πάλι στον Ηρακλή με 44-37, σκορ με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Φίλιππος μπήκε πιο δυνατά και με δυο καλάθια του Τριχόπουλου και ένα του Ναούμη μείωσε σε 47-43.  Ο Κασαμπαλής χρεώθηκε από τους διαιτητές με τέταρτο φάουλ και δημιούργησε πονοκέφαλο για τον Δημήτρη Γκίμας. Ο Χείλαρης (3/3 τρίποντα) για τον Ηρακλή και ο Δεληγιώργης για τον Φίλιππο με τρίποντα διαμόρφωσαν τον δείκτη του σκορ στο 24’ σε 50-46.  Στο 28’ ο Τριχόπουλος μείωσε σε 59-52 αλλά ο Ηρακλής και πάλι με τον Χείλαρη (5/6 τρίποντα) να «βομβαρδίζει» εκ νέου το καλάθι των φιλοξενούμενων έκανε το 64-54.

Στην τελευταία περίοδο ο Ηρακλής διατήρησε το προβάδισμα. Στο 32’ έκανε το σκορ 70-56 με τους παίκτες του Γκίμα στο 35’ να κάνουν ένα μικρό ξέσπασμα και να μειώνουν σε 71-62. Στο 37’ ο Τάσος Κασαμπαλής αποβλήθηκε με 5ο φάουλ ενώ για την διαμαρτυρία του οι διαιτητές καταλόγισαν τεχνική ποινή. Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν και στον πάγκο των φιλοξενούμενων για την ευκολία που οι διαιτητές καταλόγισαν το φάουλ στον βεροιώτη σέντερ. 

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία αυτή και ανέβασαν την διαφορά στο +11 (77-64) την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος παίρνοντας την πολύτιμη νίκη και απομακρύνθηκαν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Φίλιππος την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στην Βέροια την Κύμη που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεκάλεπτα : 22-25, 44-37, 64-54, 82-67

Διαιτητές : Παγώνης, Πιτσίλκας και Παπαγερίδης

Ηρακλής (Αλεξανδρής): Σταματογιάννης, Κοντόπουλος, Ταραμάς, Α. Αποστολίδης 4 (1), Γ. Αποστολίδης 3, Μουρατίδης 6 (1), Καραγκιολίδης 6 (2), Κοθράς 17 (2), Χείλαρης 25 (5), Γκιουλέκας, Μπένας 6, Δέσπος 15.
Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Σαμαράς, Τόζιος 13 (1), Οικονομόπουλος 2, Τόκας, Μοτσιόπουλος, Δεληγιώργης 8 (1), Ότοβιτς 11 (1), Ναούμης 18 (2), Κασαμπαλής 6, Τριχόπουλος 9, Πεχλιβάνος.

ΠΗΓΗ:sportorama.gr

Έχει διαβαστεί 422 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 616 επισκέπτες και 0 μέλη.