Η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει ένα νέο lockdown ...μέσα στο lockdown, για να εκτονώσει την πίεση στο δημόσιο σύστημα Υγείας, είναι ομολογία των αδιεξόδων στα οποία οδηγεί τον λαό η πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της Υγείας. Αυτή η πολιτική, που υλοποιούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα, ευθύνε... Περισσότερα
Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο beach handball ανδρών
από Η Άλλη Άποψη
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το 2ο κύπελλο Ελλάδος beach handball ανδρών και γυναικών, το οποίο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του beach bar Ammos των αδερφών Ναουμίδη, στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.
Ο Φίλιππος Βέροιας στους άντρες και ο Σπάρτακος στις γυναίκες, επικράτησαν στους τελικούς, της Δράμας 1986- Summer 04 και του ΑΟΑ Καστοριάς αντίστοιχα, κατακτώντας τα σκήπτρα του φετινού θεσμού.
Η ομάδα της Ημαθίας βρέθηκε πίσω με 1-0 σετ (26-12) από την Δράμα 1986, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, κερδίζοντας το δεύτερο σετ με χρυσό γκολ (κανονική διάρκεια 20-20) και οδήγησε το παιχνίδι στη διαδικασία των αιφνιδιασμών (σουτ-αουτ), όπου όντας πιο ψύχραιμη, επικράτησε με 7-4 και συνολικά με 2-1 σετ.
Τις απονομές των μεταλλίων και των τιμητικών διακρίσεων, έκαναν ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, Ευάγγελος Ακριτίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μπιτς Χάντμπολ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Άγγελος Μαυρίδης, ο υπεύθυνος του beach barAmmos Άγγελος Ναουμίδης, ο παρατηρητής Ιωάννης Βήττας και ο υπεύθυνος Τύπου της διοργάνωσης και της Ε.Ρ.Α., Γιώργος Θεοχαρίδης.
Το κύπελλο Ελλάδος εντάσσεται στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach handball και δίνει βαθμολογία στις ομάδες για την πρόκριση στο φάιναλ φορ, που θα διεξαχθεί στον Κορινό Πιερίας την ερχόμενη εβδομάδα 24-26/7.