Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Με πολλούς φιλάθλους αλλά και …αστυνομικούς!
από Η Άλλη Άποψη
Ο αγώνας του ΦΙΛΙΠΟΥ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’ στο μπάσκετ, για το πρωτάθλημα της Α2 σίγουρα είχε ιστορικό χαρακτήρα. Γι’αυτό «κέντρισε» και το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων που για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο αριθμό κατέκλυσαν τις κερκίδες του ΔΑΚ Μκροχωρίου. Όμως ο φόβος για πιθανά … επεισόδια από «φιλάθλους» του ΠΑΟΚ (!) λόγω ποδοσφαίρου οδήγησε και στη παρουσία δεκάδων αστυνομικών. Από την πλευρά μας να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο μπορούμε να πούμε ότι χρόνια τώρα δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα.
Πάντως οι φίλαθλοι το ευχαριστήθηκαν ενώ δεν παρέλειψαν στο τέλος να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τον «αγαθό γίγαντα» του ελληνικού μπάσκετ Αργύρη Καμπούρη (μέλος της Χρυσής Εθνικής του 1987 και ήρωα με τις δύο του βολές) που συνόδευε την ομάδα του Ολυμπιακού στην οποία αγωνίζεται και ο γιός του.