Κυριακή, 19 Απρ, 2026

  • Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια
  • Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη
  • Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο
  • Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας
  • ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)
  • Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!
Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια1 Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη2 Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο3 Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας 4 ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)5 Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Και πάλι για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα

ΜΠΑΣΚΕΤ: Την έναρξη της δραστηριότητας ζητούν παίκτες και προπονητές

από Η Άλλη Άποψη
ΜΠΑΣΚΕΤ: Την έναρξη της δραστηριότητας ζητούν παίκτες και προπονητές

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η απαίτηση του αθλητικού κόσμου προς την κυβέρνηση για έναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, ειδικά για το ξεκίνημα των προπονήσεων σε περισσότερα αθλήματα και κυρίως στις μικρότερες κατηγορίες, όπου παραμένουν σε ισχύ τα μέτρα αναστολής. Στο χώρο του μπάσκετ οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν τις τελευταίες μέρες με τους Συνδέσμους των παικτών (ΠΣΑΚ) και των προπονητών (ΣΕΠΚ) να ζητούν από τους αρμόδιους φορείς την επέκταση της αθλητικής δραστηριότητας και πέραν της Basket League, που συνεχίζεται κανονικά. Οι δύο φορείς ζητούν, μεταξύ άλλων, την έναρξη των προπονήσεων από αύριο 1η Γενάρη.

Με τα ερασιτεχνικά σωματεία, στις μικρότερες κατηγορίες, να βρίσκονται σε αναστολή δραστηριότητας από αρχές Νοέμβρη, ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι με νέα του επιστολή προς όλους τους αρμοδίους φορείς ζήτησε να επιτραπούν καταρχήν οι προπονήσεις για τις ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών.

Αντίστοιχα, ο ΣΕΠΚ σε δική του ανακοίνωση δηλώνει ότι συντάσσεται με τον ΠΣΑΚ για επιστροφή στα γήπεδα από 1η Γενάρη, ενημερώνει δε ότι θα αναλάβει το κόστος για τα εβδομαδιαία rapid tests που απαιτούνται για τους προπονητές - μέλη του.

Στην ανακοίνωση των προπονητών αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα: «Ουδείς πρέπει να ξεχνά πως οι προπονητές και οι αθλητές αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα εξαιτίας της άρσης κάθε αθλητικής δραστηριότητας εδώ και δύο μήνες. Η άμεση επιστροφή στα γήπεδα, έστω για προπονήσεις, θα βοηθήσει αφενός στη λύση του βιοποριστικού προβλήματος που ταλανίζει εκατοντάδες προπονητές και αθλητές, ενώ επίσης θα τους επιτρέψει να προετοιμαστούν καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, όταν οι υγειονομικές επιτροπές δώσουν το σχετικό πράσινο φως».

 

Έχει διαβαστεί 803 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 564 επισκέπτες και 0 μέλη.