Του Αλέκου Χατζηκώστα * «Μ’ από την κόλασή μου, σου φωνάζω:Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω» (Γαλάτεια Καζαντζάκη) Μια γροθιά στο στομάχι ήταν τα λόγια της 17χρονης μαθήτριας στο γράμμα που άφησε στους γονείς της όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει μαζί με τη φίλη της στην Ηλιούπολη: "Μπαμπά και μαμά, τρία χρόνια τώρα εί... Περισσότερα
Νάουσα: Ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό
από Η Άλλη Άποψη
Ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Νάουσας οργανώνει Φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Νάουσας και Βέροιας για την οικονομική ενίσχυση του Γρηγόριου Τρούπκου. Ο Ναουσαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και αναδείχθηκε στη Νάουσα και κατόπιν συνέχισε να αγωνίζεται στην Βέροια, Ιωάννινα και Ολυμπιακό, νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εδώ και τρεις μήνες.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 6:00 στο Δημοτικό στάδιο Νάουσας.
Ευελπιστούμε όλη η Ημαθία να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Και να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και να έχουμε σύντομα μαζί μας το Γρηγόρη.