Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: «Ο αθλητισμός έχει την δυνατότητα να είναι ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι πηγή μετάδοσης»

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: «Ο αθλητισμός έχει την δυνατότητα να είναι ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι πηγή μετάδοσης»

Να δώσει λύση και στο εναπομένοντα κομμάτι του ποδοσφαίρου που παραμένει ανενεργό, καθώς «ο αθλητισμός έχει την δυνατότητα να είναι ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι πηγή μετάδοσης» επισημαίνουν σε κοινή τους ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου, με αφορμή την επανεκκίνηση της Football League σε περίπου 20 με 25 ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, οι ομάδες της Football League έλαβαν επιτέλους την άδεια να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.

Επιστρέφουμε υπεύθυνοι, σοβαροί και με τη δέσμευση πως θα εφαρμόσουμε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχουν ήδη αποδεχτεί και υπογράψει, σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή, και οι 20 ομάδες της κατηγορίας.

Επιστρέφουμε λοιπόν στον φυσικό μας χώρο και είμαστε σίγουροι πως σε 20 με 25 ημέρες από σήμερα (οι ποδοσφαιριστές όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα και βρίσκονται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας) θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματός μας, όπως ακριβώς συνέβη και με τη Super League 2.

Επειδή τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία περαιτέρω καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος και ευελπιστούμε πως όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από το συμφέρον του ποδοσφαίρου και μόνο.

Επίσης ζητάμε από την πολιτεία να δώσει λύση και στο εναπομένοντα κομμάτι του ποδοσφαίρου που παραμένει ανενεργό, καθώς ο αθλητισμός έχει την δυνατότητα να είναι ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι πηγή μετάδοσης».


Έχει διαβαστεί 1097 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 776 επισκέπτες και 0 μέλη.