του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Φασίστες βανδάλισαν γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παλαιό Φάληρο
από Η Άλλη Άποψη
Με σβάστικες και μουτζούρες άγνωστα φασιστοειδή βανδάλισαν γκράφιτι που απεικονίζει το Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παλαιό Φάληρο.
Στο γκράφιτι ο Αντετοκούνμπο εμφανίζεται με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, ενώ στο πλάι με γαλανόλευκα γράμματα το επώνυμό του και το παρατσούκλι του.
Τα φασιστοειδή εκδήλωσαν και πάλι το ρατσιστικό τους μίσος μουτζουρώνοντας το πρόσωπο του Έλληνα μπασκετμπολίστα και ζωγράφισαν μια σβάστικα κι ένα «SS» στο μπράτσο του.
Ενδεχομένως, τα ρατσιστόμουτρα που προέβησαν σε αυτό το βανδαλισμό, να ενοχλήθηκαν από την πρόσφατη δράση του «Greek Freak» που στάθηκε δημόσια απέναντι στο φασισμό και το ρατσισμό, παίρνοντας μέρος στις κινητοποιήσεις για τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ.
Το γκράφιτι είχε δημιουργήσει σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ η ομάδα «Χρώματα και Όνειρα». (atexnos.gr)