Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (67-73)

από Η Άλλη Άποψη
ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (67-73)

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα έκανε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας χάνοντας απο τον ΑΟΚ Βέροιας με 67-73 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος).

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά και στα πρώτα λεπτά το σκορ άλλαζε συνεχώς χέρια (6-6 στο 3’). Ο Σουτζόπουλος με γκολ φάουλ στο 4’ έκανε το 9-6 και λίγο αργότερα ο Κοθράς με δύο εύστοχες βολές σε φάουλ που κέρδισε έκανε το 11-8.  Στο 12’ ο ΑΟΚ αντέδρασε και με σερί 0-5 πέρασε μπροστά με 11-12 για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα ανέβασαν τον ρυθμό τους και κάνοντας ένα σερί 10-0 διαμόρφωσαν στο 9' το 21-12 ενώ έκλεισαν το δεκάλεπτο με 23-14.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου ο Κοθράς με σουτ τριών πόντων ανέβασε την διαφορά στο +12 (26-14 στο 11’). Με τον ΑΟΚ να μην μπορεί να βρει λύσεις η διαφορά διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου με τον Φίλιππο να προηγείται με 40-30.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Φίλιππος διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και την διαφορά (52-39 στο 29'). Όμως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου τα ελεύθερα σουτ των γηπεδούχων δεν ήταν εύστοχα. Ο ΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε και μείωσε την διαφορά στο 33' σε 58-50 και 61-59 στο 35'. Η αστοχία των παικτών του Γκίμα συνεχίστηκε και στα 5 τελευταία λεπτά με τον ΑΟΚ να περνά μπροστά στο σκορ με 64-65 στο 37΄ και 66-69 δυο ακριβώς λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Ο Φίλιππος στο τέλος δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ και ηττήθηκε με 67-73.
Διαιτητές : Παπαδόπουλος Χ.-Τζιοπάνος Γ.
Δεκάλεπτα : 23-14, 40-30, 54-42, 67-73
Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης) : Κοθράς 20(2), Μόρας 8, Τσιαγκλάκανος 4(1), Παραπούρας 8(1), Σουτζόπουλος 19, Μαρκόπουλος 7(2), Καβαργύρης 1.
ΑΟΚ Βέροιας (Τούσας): Τρουμπούκης 8, Ουσουτζόγλου 3(1), Σισμάνης 6, Γκανάς 6(2), Βλάχος 11(1), Μαυρίδης 19(1), Γιαννόπουλος 6, Καπνάς, Λέφας 8, Χατζηλαμπρινός, Γιαννουζάκος 6

Έχει διαβαστεί 557 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 723 επισκέπτες και 0 μέλη.