Σάββατο, 23 Οκτ, 2021

• ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
  • Με την προβιά...
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 22/10
  • Κανονικά θα γίνει η παρέλαση και οι Εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια
  • Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
Αν συνέβαινε αλλού;1 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ2 Με την προβιά...3 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 22/104 Κανονικά θα γίνει η παρέλαση και οι Εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια5 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 20216

Εστίες διασποράς

Πάνω από 1.000 τμήματα συγχωνεύονται πανελλαδικά αυτές τις μέρες, προκαλώντας τις οργισμένες αντιδράσεις γονέων και μαθητών, αφού εκτός από το «γης Μαδιάμ» που συνεπάγονται τα 27 και 28 παιδιά στην τάξη, ο συγχρωτισμός γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος για τη διάδοση της πανδημίας, στη φάση της νέας έξαρσης. Καθόλου τυχαία, μάλιστα, η απου... Περισσότερα

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι αθλητές: Κοινή ανακοίνωση των συνδέσμων παικτών βόλεϊ, χάντμπολ και πόλο για τη διακοπή των πρωταθλημάτων

Σήμα κινδύνου για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα εκπέμπουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι αθλητών του βόλεϊ (ΠΑΣΑΠ), της υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) και του χάντμπολ (ΠΣΑΧ). Η απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων των κορυφαίων κατηγοριών στα εν λόγω αθλήματα οδηγεί σε «στραγγαλισμό» τους αθλητές, επισημαίνουν οι σύνδεσμοι και ζητούν άμεση λύση προκειμένου να ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις ή έστω οι προπονήσεις των σωματείων.

Στην κοινή ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων ότι σύσσωμη η κοινότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού ένωσε τις δυνάμεις της, έβαλε πλάτη και έστειλε το μήνυμα για τη μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

«Η νέα διακοπή όμως στα πρωταθλήματα επιπέδου Α1 στα ερασιτεχνικά αθλήματα», συνεχίζουν, «δημιουργεί ένα τεράστιο κλίμα αβεβαιότητας για το επαγγελματικό μέλλον δεκάδων αθλητών, ενώ θέτει εν αμφιβόλω τις επιδόσεις των Εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εκπέμπει "SOS" και οι αθλητές του κρέμονται από τις αποφάσεις των αρμοδίων, καθώς με την ισχύουσα κατάσταση οδεύουν προς μαζικό "στραγγαλισμό". Ζητούμε να βρεθεί άμεσα μία λύση προκειμένου να μπορέσουν οι αθλητές είτε να αγωνιστούν είτε να προπονούνται, ώστε να μη μείνουν ξανά σε περίοδο απραξίας, ενώ παράλληλα να μπορέσουν τα αθλητικά σωματεία να διατηρήσουν τη λειτουργία τους».

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Άνεμος ΝΝΑ 2 μποφόρ

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου

Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου

Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Έχουμε online 190 επισκέπτες και 1 μέλος.