Αποδόσεις που αγγίζουν το 80% καταγράφουν οι μετοχές του χρηματιστηρίου στο α' εξάμηνο του 2026, με τον γενικό δείκτη να «ακμάζει» για 6η διαδοχική χρονιά (+15%). Στην 1η δεκαπεντάδα των κερδοφόρων επιχειρήσεων κυριαρχούν ενεργειακοί, φαρμακευτικοί και κατασκευαστικοί όμιλοι, όπως και μονοπώλια που επενδύουν στην πολεμική βιομηχανία.Τα... Περισσότερα
Σουπερλίγκα: Πολύτιμη νίκη για τον Εργοτέλη στη Βέροια
από Η Άλλη Άποψη
Μια από τις πιο σημαντικές νίκες της πορείας του στην τρέχουσα Σουπερλίγκα πανηγύρισε ο Εργοτέλης στη Βέροια. Το σκορ ήταν «φτωχό», 1-0, αλλά ήταν αρκετό για τους Κρητικούς να κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια παραμονής του στη μεγάλη κατηγορία.
Το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Γκόργκς στο 14ο λεπτό. Ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου δοκάρι είχε ο Ολαϊτάν στο 76’. Ενώ η πιο αξιομνημόνευτη φάση για την ομάδα της Ημαθίας ήταν η προσπάθεια του Βεργώνη, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 26’, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς χρησιμοποίησε το χέρι του.
Με αυτό το αποτέλεσμα στη μακεδονική πόλη ο Εργοτέλης του Γιάννη Ταουσιάνη, που επανήλθε στον πάγκο της ομάδας, έφτασε σους 25 βαθμούς, αλλά παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη όντας 15η. Ενώ η Βέροια του Χοσέ Γκρανέρο είναι στην 9η με 34, η οποία στα τελευταία 6 ματς μετρά 1 ισοπαλία, 1 νίκη και 4 ήττες.