του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου - Πρόεδρος της ΟΓΕ η Χριστίνα Σκαλούμπακα
από Η Άλλη Άποψη
Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι εργασίες του12ου Συνεδρίου της ΟΓΕ, με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.Το σώμα νωρίτερα είχε υιοθετήσει ψηφίσματα για τη συμμετοχή της ΟΓΕ στην κινητοποίηση που οργανώνουν σωματεία και φορείς της Τρίτη 15 Νοέμβρη με αφορμή την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα καθώς και για την απεργία στις 8 Δεκέμβρη. Επίσης οι αντιπρόσωποι υιοθέτησαν ψήφισμα για τη συμμετοχή της ΟΓΕ στις κινητοποιήσεις για τον αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου. Εξέφρασαν ακόμα τη συμπαράστασή τους στον παλαιστινιακό λαό.Στην πρώτη του συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε το νέο προεδρείο της Ομοσπονδίας. Πρόεδρος της ΟΓΕ εκλέχτηκε ηΧριστίνα Σκαλούμπακα.
Το Συνέδριο ξεκίνησε, με τη συμμετοχή 700 περίπου αντιπροσώπων από Συλλόγους και Ομάδες σε όλη τη χώρα, το απόγευμα της Παρασκευής 11 Νοέμβρη, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πειραιά, το12ο ΣυνέδριοτηςΟμοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας(ΟΓΕ). «Γυναίκα βγες μπροστά στον αγώνα για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση»Το «παρών» στην έναρξη του Συνεδρίου έδωσαν εκπρόσωποι σωματείων και φορέων, ενώ χαιρετισμό στο Συνέδριο απηύθυναν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και του ΜΑΣ. Επίσης της ΕΕΔΥΕ, της ΕΕΔΔΑ και της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.