Πέμπτη, 27 Ιούν, 2019

• Σημαντική άνοδος της ΑΣΕ στις αρχαιρεσίες της 88ης Γ.Σ. της ΔΟΕ!
  • Είκοσι κόμματα στις βουλευτικές εκλογές
  • Συναυλία ενάντια στα Ναρκωτικά!
  • Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Βέροια
  • «ΟΧΙ στους εκβιασμούς και τα διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ.  ΜΠΡΟΣΤΑ…για μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»
  • Τα προβλήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων συζήτησε η Φρόσω Καρασαρλίδου με τις Διοικήσεις τους
Σημαντική άνοδος της ΑΣΕ στις αρχαιρεσίες της 88ης Γ.Σ. της ΔΟΕ! 1 Είκοσι κόμματα στις βουλευτικές εκλογές2 Συναυλία ενάντια στα Ναρκωτικά!3 Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Βέροια4 «ΟΧΙ στους εκβιασμούς και τα διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ.  ΜΠΡΟΣΤΑ…για μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»5 Τα προβλήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων συζήτησε η Φρόσω Καρασαρλίδου με τις Διοικήσεις τους6

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 7ΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: Πιο ισχυρό ΚΚΕ για δουλειά με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την 7ήμερη εργασία αναφέρεται:

«Οι αξιώσεις του μεγάλου κεφαλαίου για την περαιτέρω αποσάθρωση του εργάσιμου χρόνου, που σπεύδει να υιοθετήσει ο κ. Μητσοτάκης, βρίσκουν έδαφος στο θεσμικό πλαίσιο που έχουν συνδιαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ, που υλοποιούνται σε όλα τα κράτη-μέλη.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις Μητσοτάκη δεν μπορούν να αποτελέσουν άλλοθι για τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΝΔ έβαλαν τις βάσεις της εργασιακής ζούγκλας και ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να την ολοκληρώσει, καταργώντας ουσιαστικά την κυριακάτικη αργία σε μια σειρά κλάδους και επικυρώνοντας συμβάσεις που προβλέπουν 7ήμερη, 9ήμερη και 11ήμερη συνεχή εργασία. Ας μην κάνει, λοιπόν, την ανήξερη η κα Αχτσιόγλου, καθώς η υπογραφή της βρίσκεται σε δύο τέτοιες συμβάσεις, που υπογράφηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, μία στον Τουρισμό και μία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Απέναντι στην κάλπικη προεκλογική τους αντιπαράθεση και στο μνημονιακό οδοστρωτήρα και των τριών, ο λαός και οι εργαζόμενοι χρειάζονται ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ, για να αντιπαλέψει από καλύτερες θέσεις αυτή τη βαρβαρότητα, να διεκδικήσει δουλειά με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Σποτ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Τα Πιο Δημοφιλή

Άνεμος ΒΑ 2-3 μποφόρ