Σάββατο, 27 Φεβ, 2021

• Παράταση ως τη Δευτέρα για τα τέλη κυκλοφορίας, «πεπερασμένα» τα μέτρα για τους επαγγελματίες
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ!!!
  • KKE: Σχόλιο με αφορμή τα «γαλάζια» στελέχη του Δήμου που παρέκαμψαν τη σειρά εμβολιασμού
  • Επιστολή Χ. Τσιούντα
  • ''Λαϊκή Συσπείρωση'' Δήμου Νάουσας:  Ο αυταρχισμός της Κυβέρνησης δε θα περάσει
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό
Παράταση ως τη Δευτέρα για τα τέλη κυκλοφορίας, «πεπερασμένα» τα μέτρα για τους επαγγελματίες1 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ!!!2 KKE: Σχόλιο με αφορμή τα «γαλάζια» στελέχη του Δήμου που παρέκαμψαν τη σειρά εμβολιασμού3 Επιστολή Χ. Τσιούντα4 ''Λαϊκή Συσπείρωση'' Δήμου Νάουσας:  Ο αυταρχισμός της Κυβέρνησης δε θα περάσει5 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 6

Και οι καθηγητές της Ημαθίας λένε ΟΧΙ!

Από ανάρτηση στο fb του προέδρου της ΕΛΜΕ Ημαθίας σχετικά με την πορεία της διαδικασίας της «αξιολόγησης» στην Ημαθία:  «Και η Ημαθία δίνει τη δική της απάντηση. Δεν υπήρχε απαρτία λόγω συμμετοχής στην απεργία – αποχή: 1ο,2ο,3ο,4ο,5ο,6ο Γυμνάσιο Βέροιας Γυμνάσιο Μακροχωρίου,Γυμνάσιο Βεργίνας, Γυμνάσιο Ριζωμάτων, εσπερινό... Περισσότερα

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Χαιρετίζουμε τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που συμμετέχουν στα μπλόκα του αγώνα και καλούμε όσους δεν βγήκαν ακόμα, να πάρουν μέρος.

Μέχρι στιγμής, έχουν στηθεί μπλόκα σε Καρδίτσα (κόμβος «Δέλτα» Καρδίτσας στην Ε65), Τρίκαλα (κόμβος Μεγαλοχωρίου στην Ε65), Λάρισα (κόμβος Πλατυκάμπου στην ΠΑΘΕ), Ημαθία (κόμβος Κουλούρας και στη διασταύρωση Νάουσας), Πέλλα (κόμβος Γυψοχωρίου) , Φλώρινα (κόμβος Αντιγόνου),  Πρέβεζα (κόμβος Φιλιππιάδας),  Αιτωλοακαρνανία (μεταξύ των κόμβων Συκιάς και Ερμίτσας, στο δρόμο Αγρινίου - Μεσολογγίου),  Φθιώτιδα (κόμβος Ανθήλης), Αργολίδα (κόμβος Ινάχου), Ηλεία (κόμβος Μαραθιάς), Μεσσηνία (σταθμός Μεσσήνης), Χανιά (Μεγάλα Χωράφια), Ηράκλειο (Πραιτώρια).

Νέα μπλόκα θα στηθούν, τις επόμενες μέρες, σε άλλες περιοχές της χώρας.

Χαιρετίζουμε όλους τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους που συμμετέχουν και σε όλες τις άλλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις, (συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, παρεμβάσεις σε υπηρεσίες κ.α.), τις οποίες οργανώνουν Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη, απαιτώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας που αφορούν στην επιβίωσή μας.

Χαιρετίζουμε τους τευτλοπαραγωγούς που, καταγγέλλοντας την αθέτηση των υποσχέσεών της από την κυβέρνηση, προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας να πληρωθούν για τη σοδειά που παρέδωσαν πέρσι.

Σταθμό σ’ αυτή την αγωνιστική μας πορεία θ’ αποτελέσει το μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνουμε το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια  της Εκθεσης  “Agrotica. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί  στις 12 το μεσημέρι, στο Αγαλμα Βενιζέλου και θ’ ακολουθήσει πορεία προς τον χώρο της Εκθεσης.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων θα δώσει συνέντευξη Τύπου για το συλλαλητήριο, την Τετάρτη 31 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, (7ος όροφος).

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ “AGROTICA”.

Συνεχίζουμε – Θα νικήσουμε»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ – ΔΕΥΤΕΡΑ 29/1 2018

Μερική συννεφιά