Δευτέρα, 17 Ιούν, 2019

• Τώρα και ραδιοφωνικά!
  • Επικίνδυνη η πολιτική ένταξης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού στο πλαίσιο των σφοδρών ανταγωνισμών και των σχεδιασμών
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 557)
  • Κόμματα «μίας χρήσης», επιζήμια για το λαό
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΗ
  • ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Τώρα και ραδιοφωνικά!1 Επικίνδυνη η πολιτική ένταξης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού στο πλαίσιο των σφοδρών ανταγωνισμών και των σχεδιασμών2 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 557)3 Κόμματα «μίας χρήσης», επιζήμια για το λαό4 ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΗ5 ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ6

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ενισχύουμε το ΚΚΕ οικονομικά για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη

Ανακοίνωση για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη, εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Συνεχίζουμε τη μάχη, για ισχυρό ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές! Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βγει το Κόμμα ενισχυμένο και στη Βουλή.

Ο αγώνας που δίνουμε έχει απαιτήσεις.

Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα, στους νέους και τις νέες, σε όλους όσους στήριξαν το Κόμμα, σε όσους έδωσαν μαζί μας τη μάχη στις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές, σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο που παρακολουθεί το Κόμμα, στέκεται θετικά απέναντί του.

Τους καλούμε να στηρίξουν το Κόμμα, να το ενισχύσουν οικονομικά όπως πάντα ακόμη και από το υστέρημά τους και με ιδιαίτερη προσπάθεια ως τις 7 Ιούλη, που θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, δίνοντας ώθηση στη μεγάλη προσπάθεια να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ απ' άκρη σε άκρη, σε όλη τη χώρα.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ δυναμώνει τον ίδιο το λαό, την αμέσως επόμενη μέρα σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, στα χωριά, στα σχολεία, στις σχολές, αφού το ΚΚΕ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Το ΚΚΕ είναι μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμη στη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα, γι' αυτό μπορεί να προκαλέσει αγωνιστική αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο ισχυρή θα είναι εκείνη η δύναμη, που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα στο λαό, μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Δυναμώνουμε αποφασιστικά το ΚΚΕ, για τη μαχητική υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Να απομονωθεί η ναζιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, οι συνεργαζόμενοι, όλοι όσοι συμπορεύονται και αγωνίζονται στο πλευρό του Κόμματος, με το κουπόνι στο χέρι, με πείσμα, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία πραγματοποιούμε ένα ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο λαό, στους εργαζόμενους και τα παιδιά τους, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για πιο ισχυρό ΚΚΕ!

Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι σας!

Τώρα, όλες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Αυτή είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος!

ΚΚΕ ισχυρό - Η δύναμή σου την επόμενη μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Τα Πιο Δημοφιλή

Περιοδικά σύννεφα