Δευτέρα, 16 Σεπ, 2019

  • Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
  • Τ. Παντζαρτζίδης πρόεδρος ΕΛΜΕ Ημαθίας: «Η επιλογή Αναπληρωτών Εκπ/κών, αντί μονίμων, έγκειται στο να υπάρχει καλύτερη "διαχείριση" του προσωπικού»
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πικετοφορία ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης
  • Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ: ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • Στα 2,9 δισ. ευρώ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα
  • ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Έναρξη των εγγραφών στα τμήματα του Συλλόγου
Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας1 Τ. Παντζαρτζίδης πρόεδρος ΕΛΜΕ Ημαθίας: «Η επιλογή Αναπληρωτών Εκπ/κών, αντί μονίμων, έγκειται στο να υπάρχει καλύτερη "διαχείριση" του προσωπικού»2 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πικετοφορία ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης 3 Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ: ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ4 Στα 2,9 δισ. ευρώ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα5 ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Έναρξη των εγγραφών στα τμήματα του Συλλόγου6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ανάπτυξη εθνικού προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Ανάπτυξη εθνικού προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας

Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Παιδείας / Θρησκευμάτων και στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορώνκαι Δικτύων - επιτέλους το μάθημα της Κυκλοφοριακής αγωγής τωνπαιδιών μας, πολύτιμο εφόδιο για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η «Ανάπτυξη εθνικού προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας» ήταν ο κοινός τόπος όλων των φορέων που ασχολούνται με το πολύ σοβαρό ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας και φυσικά η επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων είχε υιοθετήσει ως πρώτη προτεραιότητα.

Η θέση της επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, όπως ακριβώς διατυπώθηκε στην έκθεση της προηγούμενης συνόδου της Βουλής και έτυχε της έγκρισης των μελλών της, αλλά και των εισηγητών που προσήλθαν στην επιτροπή, συνοψίζεται:

 «Μια συνετή προσέγγιση, πρέπει, από την μια, να υιοθετήσει ένα μοντέλο που να δίνει έμφαση στην πρόληψη και την εκπαίδευση από μικρές ηλικίες, και από την άλλη, να εξορθολογήσει, σύμφωνα με τις δυνατότητες των πολιτών, τα πρόστιμα που επιβάλλει – εκτός εκείνων που χαρακτηρίσαμε ως εγκλήματα».

Κατά συνέπεια, ως πρόεδρος  της επιτροπής, δεν θα μπορούσα παρά να εκφράσω την ικανοποίησή μου – και πιστεύω και των λοιπών συναδέλφων -  για την εξέλιξη αυτή.

Με ικανοποίηση και αισιοδοξία χαιρετίζουμε την απόφαση των υπουργείων να αναπτυχθεί η παραπάνω δράση σε όλα τα σχολεία της χώρας, ώστε οι μαθητές μας να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους φανούν πολύτιμες στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Είναι περιττό να τονίσουμε ξανά τις τραγικές επιπτώσεις της κατάστασης που βιώνει η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες – κοινωνικές και οικονομικές - λόγω της αιμορραγίας στην άσφαλτο

Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος

Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ          

( Πρόεδρος  Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας  της  Βουλής των Ελλήνων)

Έχει διαβαστεί 145 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 28 °C
Άνεμος ΝΝΑ 2-3 μποφόρ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 16 ως 29 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 17 ως 32 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 223 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά