Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Αντιμετωπίζοντας "αποφασιστικά" την...πανδημία...
από Η Άλλη Άποψη
ΦΩΤΟ από τη Νέα Σμύρνη, σήμερα.
Ας το συνειδητοποιήσουμε: Μέλημα της κυβέρνησης δεν είναι η προστασία της υγείας του λαού αλλά η ένταση της καταστολής, η επικράτηση της λογικής της ατομικής ευθύνης για όσα συμβαίνουν σήμερα, η μη λήψη μέτρων για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η μη λήψη ουσιαστικών μέτρων (π.χ στα ΜΜΜ, χώρους εργασίας κλπ) για τις εστίες υπερμετάδοσης της πανδημίας!
Υ.Γ. Τα "καλοταϊσμένα" ΜΜΕ που «είδαν» την «επίθεση των 30 ατόμων» γιατί δεν βάζουν κι ένα βίντεο, μία φωτογραφία, κάτι που να πιστοποιεί το ρεπορτάζ τους; Γιατί όσοι καταγγέλλουν τις επιθέσεις των αστυνομικών εναντίον των απλών πολιτών στη Νέα Σμύρνη έχουν δεκάδες βίντεο κι εσείς, τα ΜΜΕ που είδατε την «Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ» δεν έχετε ούτε μισό πλάνο; (Πάντως διατάχθηκε επίσημα έρευνα μετά και την κατακραυγή...)