Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης στον βουλευτή Χρήστο Αντωνίου για το ζήτημα της δεύτερης ευκαιρίας των εντίμως πτωχευσάντων
από Η Άλλη Άποψη
Σε συνέχεια της αναφοράς που κατατέθηκε από τον βουλευτή Ημαθίας Χρήστο Αντωνίου και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της δεύτερης ευκαιρίας των εντίμως πτωχευσάντων στα χρόνια της κρίσης, ενημερώνουμε ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης απήντησε ότι οι προβληματισμοί που τίθενται, λαμβάνονται υπόψιν. Για το ζήτημα συστάθηκε επιτροπή που θα επεξεργαστεί το θέμα συνολικά σε υπό εκπόνηση νομοσχέδιο.
Ο Χρήστος Αντωνίου και οι βουλευτές που συνυπέγραψαν την αναφορά, προφανώς θεωρούν το ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό και θα παρακολουθούν προσεκτικά τη νομοθετική εξέλιξή του. (Από Δελτίο Τύπου του Βουλευτή)