«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Άθλια επίθεση της Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Γ. Λαμπρούλη
από Η Άλλη Άποψη
Στην πεπατημένη των θεατρινισμών και των ανήθικων επιθέσεων κινήθηκε για ακόμη μία φορά στη Βουλή η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. Επέλεξε ξανά να εκτοξεύει αθλιότητες για τον πρόεδρευοντα της Βουλής εκείνη την ώρα, βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλη, για διαδικαστικά θέματα και επιχειρώντας να σπιλώσει τον βουλευτή του ΚΚΕ και το Κόμμα.
Ο Γ. Λαμπρούλης αποχώρησε από το Προεδρείο και διέκοψε τη διαδικασία καταγγέλλοντας την ανήθικη πολιτικά επίθεση της Ζ.Κωνσταντοπούλου.