Κυριακή, 12 Ιούλ, 2020

 • Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων:Δελτίο Τύπου σχετικά με την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης
 • «Πανδημίες και επιδημία στην Βέροια των αρχών του 2Οου αιώνα»: Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
 • Ο Τ. Μπαρτζώκας για τις εξελίξεις με την Αγία Σοφιά
 • Καλοκαιρινό πρόγραμμα ΚΕΠΑ Βέροιας: Φιλόδοξο ναι, ρεαλιστικό;
 • Η εισήγηση του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την Αγιά Σοφιά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας (Παρασκευή 10/07/2020)
 • Μανώλης Μητσιάς .“50 χρόνια χρυσάφι”
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων:Δελτίο Τύπου σχετικά με την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης1 «Πανδημίες και επιδημία στην Βέροια των αρχών του 2Οου αιώνα»: Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση2 Ο Τ. Μπαρτζώκας για τις εξελίξεις με την Αγία Σοφιά3 Καλοκαιρινό πρόγραμμα ΚΕΠΑ Βέροιας: Φιλόδοξο ναι, ρεαλιστικό;4 Η εισήγηση του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την Αγιά Σοφιά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας (Παρασκευή 10/07/2020)5 Μανώλης Μητσιάς .“50 χρόνια χρυσάφι”6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Όνειρο οι διακοπές για τους πολλούς!

Ερευνά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας δείχνει ότι φέτος το καλοκαίρι το 53% των συμπατριωτών μας θα μείνει στην πόλη. Αιτία δεν είναι ο φόβος για τον κορονοϊό, αλλά η οικονομική δυσπραγία. Τα σχόλια δικά σας. Περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Με το ΚΚΕ για να δυναμώσει η αντίθεση του λαού στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Με το ΚΚΕ για να δυναμώσει η αντίθεση του λαού στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ

Στη συγκέντρωση με σύνθημα «ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, ΟΧΙ στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, ΟΧΙ στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό, ΝΑΙ στη φιλία - αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών» που οργάνωσε η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, 24 Γενάρη, στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ) μίλησε ο  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Είπε συγκεκριμένα:

«Φίλες και φίλοι,

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Είμαστε εδώ για να διατρανώσουμε το δικό μας ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ και τους ευρωατλαντικούς αντιλαϊκούς σχεδιασμούς.

Είμαστε εδώ για να διατρανώσουμε το δικό μας ΝΑΙ στην ειρήνη, στη φιλία, στην αλληλεγγύη του ελληνικού με το γειτονικό λαό.

Είναι το γνήσιο ΟΧΙ και το αληθινό ΝΑΙ αυτά που δέσποσαν σήμερα το πρωί στην Ακρόπολη, σε αυτό το αιώνιο σύμβολο του ελληνικού και παγκόσμιου πολιτισμού, που έκανε το γύρο του κόσμου.

Προβάλλοντας έτσι τη μόνη ειλικρινή, σταθερή, ταυτόχρονα πατριωτική και διεθνιστική θέση, που υπηρετεί τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων τόσο στη χώρα μας όσο και στις γειτονικές μας χώρες.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται  να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, τη συμφωνία που σχεδίασε, υλοποίησε και υπέγραψε τελικά με την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, κατά παραγγελία του ΝΑΤΟ, των Αμερικανών και της ΕΕ, κατά παραγγελία του μεγάλου κεφαλαίου για να κάνουν τις μπίζνες τους στα Βαλκάνια.

Σ’ αυτήν τη συμφωνία λέμε ΟΧΙ, γιατί λέμε ΟΧΙ στα σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, λέμε ΟΧΙ στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό που έχει βγάλει το κεφάλι και έξω και μέσα στην Ελλάδα.

Καλούμε τους εργάτες, τους ανέργους, τους ανθρώπους των λαϊκών στρωμάτων να δυναμώσουν την αντίθεσή τους ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ.

Να παλέψουν για την απομάκρυνση των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων από την Ελλάδα, για την αποδέσμευση της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς για να μην μπουν κι άλλοι λαοί σ’ αυτήν τη φυλακή.

Να πάρουν τη θέση τους στον αγώνα μαζί με τους κομμουνιστές, για να δυναμώσει η αλληλεγγύη και η κοινή πάλη των λαών, για να ακολουθήσουμε το δικό μας δρόμο, με τη δική μας εξουσία, την εργατική εξουσία.

Φίλες και φίλοι,

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα ότι δήθεν εκείνη κατάφερε να λύσει ένα ιστορικό πρόβλημα χρόνων που καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν κατάφερε, για να διασφαλίσει τάχα την ειρήνη, για να προωθήσει τη φιλία μεταξύ των λαών.

Λέει ψέματα.

Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών δεν αποτελεί λύση.

Καμιά λύση προς όφελος των λαών δεν μπορεί να προκύψει, όταν αυτή έχει υπαγορευτεί από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα.

Και η συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας με τον Ζάεφ γράφει με μεγάλα γράμματα “Made in USA, made in NATO”, με την έγκριση της ΕΕ.

Όλα τα άλλα που λένε είναι ψέματα.

Γιατί η ειρήνη, η φιλία μεταξύ των λαών δεν συμβιβάζεται με τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι με σημαία το "διαίρει και βασίλευε", μακελεύουν, ματώνουν τους λαούς για τα συμφέροντά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα γιατί θέλει να κρύψει την αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι ότι βασικός στόχος της συμφωνίας είναι η ένταξη της γειτονικής χώρας, της ΠΓΔΜ, στο ΝΑΤΟ τώρα και σε μια προοπτική στην ΕΕ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συμφωνία είναι μέρος των γενικότερων σχεδιασμών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στα Δυτικά Βαλκάνια, στην προσπάθειά τους να ανακόψουν την επιρροή της Ρωσίας και της Κίνας στα Βαλκάνια.

Και στα Βαλκάνια και σε ολόκληρη την περιοχή είναι σε εξέλιξη ένας μεγάλος πόλεμος, οικονομικός πόλεμος, για το ποιος θα βάλει στο χέρι τις αγορές, τις πρώτες ύλες, τους αγωγούς, ο οποίος έχει φτάσει στο σημείο στρατιωτικών προετοιμασιών, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς.

Και ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα βίαια μέσα.

Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ προσπαθούν να ανακόψουν, να προλάβουν τα σχέδια και την επιρροή Ρωσίας - Κίνας.

Η Ρωσία έχει ήδη σημαντικά ερείσματα στη Σερβία.

Γενικότερα τα Βαλκάνια είναι προνομιακή αγορά, αλλά και πεδίο διαπάλης για τη διέλευση ή όχι του ρωσικού φυσικού αερίου στην ΕΕ.

Και για την Κίνα, τα Βαλκάνια αποτελούν ένα "κανάλι" για το δρόμο του μεταξιού προς την Ευρώπη, με την αξιοποίηση του λιμανιού του Πειραιά και την ανάπτυξη σιδηροδρομικών δικτύων της Σερβίας.

Γι’ αυτό βιάζονται για την ολοκλήρωση της ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει κι άλλα χοντρά ψέματα.

Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση για λογαριασμό της ελληνικής αστικής τάξης, τμημάτων του μεγάλου εγχώριου κεφαλαίου, διεκδικεί μερίδιο από τη μοιρασιά που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.

Αυτό ακριβώς είναι και το περιεχόμενο της λεγόμενης γεωστρατηγικής αναβάθμισης, του ηγετικού ρόλου που θέλει να παίξει η Ελλάδα στην περιοχή.

Ηγετικό ρόλο στην υλοποίηση των επικίνδυνων σχεδίων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ διεκδικεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό κάποιων μερίδων της εγχώριας αστικής τάξης.

Ο λαός μας, βέβαια, όλα αυτά τα έχει ακούσει ξανά στο παρελθόν, από τους προγόνους του ΣΥΡΙΖΑ.

"Ηγετικό ρόλο" διεκδικούσε και η κυβέρνηση του Σημίτη, όταν η χώρα μας γινόταν ξέφραγο αμπέλι για να στηρίξει τους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία.

Όταν με σύνθημα την "οικονομική διείσδυση" στα Βαλκάνια ήθελε να εξασφαλίσει νέα πεδία κερδοφορίας και φτηνή εργατική δύναμη για τις ελληνικές καπιταλιστικές επιχειρήσεις, με μισθούς για τους εργαζόμενους εκεί, ακόμα και κάτω των 300 ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συμφωνία υπογράφτηκε κάτω από την απρόκλητη παρέμβαση των ιμπεριαλιστών.

Οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ καθόρισαν τις προθεσμίες και τα χρονοδιαγράμματα.

Αυτοί έπεσαν σαν τα κοράκια πάνω καταπάνω στην αστική σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση του Ζάεφ για να υπογράψει, στους βουλευτές των άλλων αστικών κομμάτων της ΠΓΔΜ για να ψηφίσουν τις αλλαγές στο Σύνταγμά τους.

Όλοι αυτοί έπεσαν πάνω στο γειτονικό λαό για να πει "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα που είχε ως ερώτημα "Είστε υπέρ της εισόδου στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αποδεχόμενοι τη συμφωνία;".

Κι όταν ο λαός τούς γύρισε την πλάτη και απείχε από την κοροϊδία με ποσοστό αποχής που έφτασε στο 70%, τότε αυτοί τον έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη συμφωνία την επέβαλε το ΝΑΤΟ.

Κι όταν μιλάμε για το ΝΑΤΟ, μιλάμε για αυτή τη δολοφονική μηχανή που με το αίμα των λαών άλλαξε τα σύνορα δύο και τρεις φορές στα Βαλκάνια, βομβάρδισε, διαμέλισε τη Γιουγκοσλαβία, διαμόρφωσε κράτη - προτεκτοράτα.

Μιλάμε γι’ αυτό τον ιμπεριαλιστικό οργανισμό, που πραγματοποιεί μεγάλες ασκήσεις πολέμου, με δεκάδες χιλιάδες στρατού από όλες τις χώρες - μέλη του, ανάμεσά τους και από την Ελλάδα.

Που έχει θέσει ως άμεσο το στόχο για τα "τέσσερα τριαντάρια", για να διαμορφωθούν δηλαδή άμεσα 30 μηχανοκίνητα τάγματα, 30 αεροπορικές μοίρες και 30 πλοία μάχης έτοιμα να αναλάβουν δράση εντός 30 -το πολύ- ημερών.

Που έχει ήδη ως δόγμα του το πρώτο πυρηνικό πλήγμα.

Αυτό είναι το ΝΑΤΟ, μια δολοφονική ιμπεριαλιστική μηχανή, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη μέρα που έγινε κυβέρνηση, δεν έχει σταματήσει να υλοποιεί τις δεσμεύσεις του και να αναλαμβάνει και καινούργιες.

Πρώτα απ’ όλα, τη μετατροπή όλης της χώρας, από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη, σε ένα απέραντο ΝΑΤΟικό στρατόπεδο.

Πιο ΝΑΤΟικός και από τους ΝΑΤΟικούς αποδείχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η συμφωνία που ψηφίζεται αυτές τις μέρες έχει τη σφραγίδα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, της ΕΕ.

Δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς άλλωστε. Το λέει η ίδια η συμφωνία με μεγάλα γράμματα, στο άρθρο 2 του κειμένου της.

Στο άρθρο 2 αναφέρονται αναλυτικά, ως "εγγυήσεις" από την πλευρά της Ελλάδας, ότι θα στηρίξει την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Στο άρθρο 2 αναφέρονται ακόμα ως και τα χρονοδιαγράμματα της ενταξιακής διαδικασίας.

Εδώ καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια και το υπόλοιπο χρονοδιάγραμμα για την ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Ακόμα κι αν δεν διαβάσει κάποιος τη συμφωνία, ακόμα κι αν δεν ακούσει τι λέει το ΚΚΕ, γι’ αυτή τη ΝΑΤΟικής κοπής, απαράδεκτη, επαίσχυντη συμφωνία, μπορεί να σκεφτεί:

- Αλήθεια, μπορεί να προωθεί την πραγματική φιλία των λαών μια συμφωνία που στήριξε ο Τραμπ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος στηρίχτηκε μέχρι και από ναζί, από την Κου Κλουξ Κλαν και στέλνει το στρατό στα σύνορα με το Μεξικό να σκοτώνει τους φτωχούς και ξεριζωμένους μετανάστες που ψάχνουν μια μοίρα στον ήλιο;

- Μπορεί να είναι προς όφελος των λαών μια συμφωνία που στήριξε η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ηγέτες της;

Η Μέρκελ που έχει ταυτιστεί με την αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική των μνημονίων της ΕΕ;

Ο Μακρόν που καταστέλλει άγρια, με τη βία, ακόμα και μαθητές σαν κρατούμενους στο Γκουντανάμο;

Ο Κουρτς, ο ακροδεξιός καγκελάριος της Αυστρίας με τα ναζιστικής έμπνευσης μέτρα του, με την επιβολή της 12ωρης απλήρωτης ημερήσιας εργασίας;

Μέχρι και η κυβέρνηση Ερντογάν χαιρέτισε τη Συμφωνία των Πρεσπών και την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ.

Και επειδή ακριβώς η Συμφωνία είναι ΝΑΤΟική, γι’ αυτό το λόγο παραμένουν στο κείμενό της τα σπέρματα του αλυτρωτισμού με τα περί "μακεδονικού λαού", "Μακεδόνα πολίτη" και "μακεδονικής γλώσσας", που αφήνουν ανοιχτό το παράθυρο για αναζωπύρωση των εθνικισμών, την έγερση αλυτρωτικών διεκδικήσεων εκατέρωθεν, με την καθοδήγηση πάντα και όποτε το κρίνουν απαραίτητο οι ενορχηστρωτές τού "διαίρει και βασίλευε".

Αυτές οι διατυπώσεις, αυτές οι αμφισημίες δεν αποτελούν έναν αθώο συμβιβασμό, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση.

Αποτελούν συνειδητές επιλογές με στόχο να συντηρείται ο αλυτρωτισμός, ο εθνικισμός και στις δύο χώρες, ο οποίος είναι βούτυρο στο ψωμί όσων θέλουν να διαιρούν τους λαούς για να περνάνε τα επικίνδυνα σχέδιά τους.

Την κατάλληλη στιγμή, όταν το επιλέξουν οι ιμπεριαλιστές, όλα αυτά θα βγουν ορμητικά και βίαια πάλι στην επιφάνεια.

Φίλες και φίλοι,

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Το στόχο της ευρωατλαντικής ολοκλήρωσης στα Δυτικά Βαλκάνια, που υπηρετεί η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, υπηρετούν όλα τα κόμματα.

Όχι μόνο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που ως κυβέρνηση την υπέγραψε.

Αυτόν το στόχο υπηρετεί και η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ και τα άλλα κόμματα ή ό,τι έχει μείνει από αυτά, μετά τις συνεχείς μεταγραφές των βουλευτών τους.

Αυτός ο στόχος είναι ο κοινός παρανομαστής και των κομμάτων που θα ψηφίσουν "ΝΑΙ" στη συμφωνία και αυτών που θα ψηφίσουν "ΟΧΙ.

Το "ΝΑΙ" του ΣΥΡΙΖΑ και όσων από τους ΑΝΕΛ έχουν προσκολληθεί πάνω του ή άλλων που θέλουν να πιάσουν στασίδι στη δήθεν "προοδευτική συμμαχία" του, είναι έγκριση μιας συμφωνίας που διαμορφώθηκε με παρέμβαση των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, ισχυρών ελληνικών επιχειρηματικών συμφερόντων στην περιοχή, είναι έγκριση μιας συμφωνίας που διατηρεί το σπέρμα του αλυτρωτισμού.

Το "ΟΧΙ" της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ, του μέχρι πρόσφατα συνοδοιπόρου του Τσίπρα, Καμμένου, του Λεβέντη και των φασιστών της Χρυσής Αυγής έχει τον ίδιο παρονομαστή με το "ΝΑΙ" του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του, τη στήριξη των σχεδιασμών των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, των οικονομικών ομίλων στα Βαλκάνια.

Η ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες γιατί με τη στάση της στα εθνικιστικά συλλαλητήρια ψαρεύει στα θολά νερά του εθνικισμού, καλύπτει τη ναζιστική, υπόδικη εγκληματική οργάνωση της ΧΑ.

Το "ΟΧΙ" τους εκφράζει την αδιέξοδη λογική της ονοματολογίας, εκφράζει ή ανέχεται εθνικιστικές θέσεις που φτάνουν μέχρι το σημείο να προβάλλουν το αλυτρωτικό σύνθημα "Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική", το οποίο δεν έχει καμία ιστορική βάση και χρησιμοποιείται μόνο για να εγκλωβίσει λαϊκές δυνάμεις.

Γι’ αυτό λέμε ότι σήμερα η καταδίκη της Συμφωνίας των Πρεσπών έχει νόημα μόνο αν στρέφεται κατά των επικίνδυνων αμερικανικών ΝΑΤΟικών σχεδιασμών, που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κατά του εθνικισμού σε Ελλάδα και FYROM.

Το ΟΧΙ του ΚΚΕ στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ είναι ταυτόχρονα ΝΑΙ στη φιλία, την αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών για να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο, τη δική τους εξουσία, την εργατική εξουσία.

Κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά τα σαΐνια του ΣΥΡΙΖΑ που έστησαν τις προβοκάτσιές τους, έριξαν τις βρωμιές τους ότι δήθεν το ΚΚΕ συμμετέχει σε εθνικιστικά συλλαλητήρια.

Με πρώτο βιολί τον γνωστό και μη εξαιρετέο Καρτερό, που ως διευθυντής του γραφείου Τύπου του Τσίπρα, εκπληρώνει την αποστολή του ως υπηρέτης, πλέον και με τη βούλα, του συστήματος, αλλά και της αμερικανικής και γερμανικής πρεσβείας.

Ξέχασαν, αλήθεια, οι διάφοροι Καρτεροί ποιοι υπέγραφαν τα κοινά ανακοινωθέντα των πολιτικών αρχηγών το ‘92;

Ποιος φιγουράριζε στα εθνικιστικά συλλαλητήρια το ‘92, μαζί με τους φασίστες, τους ακροδεξιούς και κάθε λογής κακό συναπάντημα;

Αν κάνουν πως τα ξεχνάνε όλα αυτά όλοι αυτοί, ο ελληνικός λαός, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ του Γενάρη του 2015, που ήθελαν μια αριστερά στην εξουσία, δεν πρόκειται να ξεχάσουν ότι ο πρωθυπουργός του και τα στελέχη του συγκυβερνούσαν τέσσερα χρόνια με τον ακροδεξιό Καμμένο, ότι με αυτό τον τρόπο έδιναν συγχωροχάρτι σε εθνικιστικές και άλλες ακροδεξιές απόψεις, ότι υπουργοί και βουλευτές του φωτογραφίζονταν δίπλα-δίπλα στο Καστελόριζο μαζί με τους ναζί βουλευτές της ΧΑ…

Από κοντά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Δραγασάκης, που έχει το θράσος να ξεστομίζει ότι "δεν μπορεί να υπάρχει αριστερό ΟΧΙ στη συμφωνία"! Και το προχωρά παραπέρα λέγοντας ότι "η στάση του ΚΚΕ είναι ακατανόητη", αφού δήθεν "θα έπρεπε να αισθάνεται και δικαιωμένο"!

Τρικυμία εν κρανίω; Όχι.

Έχει διαβαστεί 154 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 30 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 12 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 17 ως 33 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 13 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 14 ως 29 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 138 επισκέπτες και 0 μέλη.