Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: Εντοπίστηκε το καταγραφικό της αμαξοστοιχίας «Ιntercity 57»
από Η Άλλη Άποψη
Το «μαύρο κουτί» της μοιραίας αμαξοστοιχίας «Intercity 57» που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στο έγκλημα των Τεμπών τον περασμένο Φλεβάρη και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 57 ατόμων, εντοπίστηκε στα συντρίμμια των τρένων στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο Κουλούρι, σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Λάρισας.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι το καταγραφικό έχει υποστεί μεγάλες φθορές και είναι άγνωστο αν μπορεί να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τα τελευταία λεπτά πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Αντίστοιχα, το «μαύρο κουτί» της εμπορικής αμαξοστοιχίας δεν πρόσθεσε παραπάνω λεπτομέρειες στην έρευνα λόγω των εκτεταμένων ζημιών που είχε.