Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η «αντιπαράθεση» ανάμεσα στην κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Τσίπρα, με αφορμή τις προχτεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενεργειακή ακρίβεια.Τσακώνονται φόρα παρτίδα για την πατρότητα των «κοστολογημένων» μέτρων και για το ποιος μπορεί καλύτερα να διαφυλάξει από τη μια τη δη... Περισσότερα
Ελπιδοφόρα η σημαντική άνοδος του ΚΚΕ. Στο 9,3% το ποσοστό του
από Η Άλλη Άποψη
Ελπιδοφόρα είναι η σημαντική άνοδος που κατέγραψε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Έτσι, με νέες δυνάμεις θα καταθέσει αυτή την ενίσχυση στην οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης.
Με καταγεγραμμένο το 98% των ψήφων, τοΚΚΕσυγκεντρώνει κοντά9,3%.
Η ΝΔ συγκεντρώνει 28,08%, ο ΣΥΡΙΖΑ 14,93%, το ΠΑΣΟΚ 12,85%, η Ελληνική Λύση 9,41%, η Νίκη 4,4%, η Πλεύση Ελευθερίας 3,41%, η Φωνή Λογικής 3,05%, το ΜέΡΑ25 2,5%, η Νέα Αριστερά 2,43%, οι Δημοκράτες 1,43% και οι Πατριώτες 1,43%.