του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΑΘΙΑΣ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΤΥΡΑΣ»: Σήμερα η προβολή του ντοκιμαντέρ «Συνάδελφοι ηρωικοί οικοδόμοι»
από Η Άλλη Άποψη
To Εργατικό Κέντρο Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς»προβάλει το ντοκιμαντέρ «Συνάδελφοι ηρωικοί οικοδόμοι», σήμερα, στις 8.30 μ.μ. στο προαύλιο του Εργατικού Κέντρου στη Νάουσα.
Με αυτό τον τρόπο ξεκινάει το πρόγραμμα προβολών ταινιών που σκοπό έχει να δοθεί μια ουσιαστική διέξοδος στους εργαζόμενους και τον λαό της Νάουσας χωρίς οικονομική επιβάρυνση.