Σαν να πρόκειται για εμπορικό κατάστημα, η κυβέρνηση διαλαλεί «εκπτώσεις» στην είσπραξη βεβαιωμένων οφειλών στην Εφορία, με στόχο να αυξήσει τις εισπράξεις της. Αφού με τη φοροληστεία γονάτισε τα λαϊκά νοικοκυριά και τα οδήγησε σε νέο κύκλο χρέους, έρχεται τώρα να προσφέρει έκπτωση 4% για εφάπαξ αποπληρωμές, που σημαίνει μια τρύπα στο ... Περισσότερα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ η κατάληψη του «Madleen»
από Η Άλλη Άποψη
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κατάληψη από τον Ισραηλινό στρατό του ιστιοφόρου "Madleen", που είχε ναυλώσει ο "Στολίσκος Ελευθερίας" και κατευθυνόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας μεταφέροντας συμβολική ανθρωπιστική βοήθεια.
Η κατάληψη του σκάφους, η σύλληψη και απέλαση των επιβατών του είναι άλλη μια απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ το οποίο, με τις πλάτες των συμμάχων του ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, συνεχίζει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, στερώντας του ακόμα και τη δυνατότητα πρόσβασης σε ανθρωπιστική βοήθεια.
Τεράστιες ευθύνες αναλαμβάνει και η ελληνική κυβέρνηση όσο εξακολουθεί να μην καταδικάζει τη στάση του Ισραήλ και να μην τερματίζει κάθε στρατιωτική συνεργασία με αυτό το κράτος τρομοκράτη.»