Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η «αντιπαράθεση» ανάμεσα στην κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Τσίπρα, με αφορμή τις προχτεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενεργειακή ακρίβεια.Τσακώνονται φόρα παρτίδα για την πατρότητα των «κοστολογημένων» μέτρων και για το ποιος μπορεί καλύτερα να διαφυλάξει από τη μια τη δη... Περισσότερα
ΚΚΕ: Απόλυτα συνεπείς με τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις της κυβέρνησης οι δηλώσεις Τσακλόγκου
από Η Άλλη Άποψη
Σαν «άστοχη» εμφάνισε ο υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου τη δήλωσή του με την οποία προέτρεπε τους δικηγόρους να γίνουν διανομείς. Σε ανάρτησή του υποστηρίζει πως «προχώρησα σε δήλωση η οποία ήταν άστοχη και για την οποία θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη».
Οι δηλώσεις Τσακλόγλου στρώνουν το έδαφος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, σχολιάζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. Αναλυτικά:
«Οι επανειλημμένες δηλώσεις του "λαγού" υφυπουργού Εργασίας κ. Τσακλόγλου, πρώτα για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, μετά για τους δικηγόρους, δεν είναι καθόλου "άστοχες", ούτε φυσικά πείθουν κανέναν οι εκ των υστέρων "συγγνώμες". Είναι απόλυτα συνεπείς με τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις της κυβέρνησης και στρώνουν το έδαφος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν».