Από πού να το πρωτοπιάσει κανείς με τον τραγικό θάνατο της 19χρονης στην Κεφαλονιά...Από την ευκολία με την οποία τα ναρκωτικά κυκλοφορούν σε έναν «τουριστικό παράδεισο»; Από τον σάπιο κόσμο του διαδικτύου και των social media, όπου σε κάθε στροφή παραμονεύει κι ένας μεγαλύτερος κίνδυνος; Από τις «αξίες» όπως «ο θάνατός σου η ζωή μου» ... Περισσότερα
ΚΚΕ: Η κυβέρνηση παίζει βρώμικο παιχνίδι, μετατρέποντας το εμβόλιο από ανάγκη και δικαίωμα σε μέσο εκβιασμών και διαίρεσης των εργαζομένων
«Η κυβέρνηση επιμένει να μετακυλίει τις τεράστιες ευθύνες της στο λαό, παίζοντας ένα βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του, μετατρέποντας το εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης σε μέσο διαίρεσης των εργαζομένων, εκβιασμών, επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους.
Λες και είμαστε στο 1ο και όχι βαθιά μέσα στο 4ο κύμα της πανδημίας, που φούντωσε και λόγω της εφαρμογής των πρωτοκόλλων των τουριστικών ομίλων, η κυβέρνηση για άλλη μια φορά δεν ανακοίνωσε κανένα μέτρο θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας, προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μεταφοράς, στα σχολεία και τις σχολές.
Μάλιστα, έχει το θράσος να επικαλείται τον ανορθολογισμό, τον οποίο και η ίδια τροφοδοτεί νυχθημερόν με τις παλινωδίες της, τη λειψή εμβολιαστική εκστρατεία, την απουσία ολοκληρωμένης πληροφόρησης, τη μετατροπή του εμβολίου σε μέσο συναλλαγής κι εξαγοράς, την ανύπαρκτη φαρμακοεπαγρύπνηση. Ο λαός αντί να είναι όμηρος της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, να μπει μπροστά και να διεκδικήσει την προστασία της ζωής του και των δικαιωμάτων του».