Μόνο οργή προκαλεί η προσπάθεια της κυβέρνησης να δικαιολογήσει και να συγκαλύψει όχι μόνο τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο 15 ανθρώπων ανοιχτά της Χίου, αλλά κυρίως τον ένοχο, που είναι η πολιτική της και η πολιτική της ΕΕ ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες. Περισσότερα
ΚΚΕ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Γ. ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
από Η Άλλη Άποψη
Η Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, τιμώντας την αγωνιστική και καλλιτεχνική προσφορά του κομμουνιστή εικαστικού Γιώργου Φαρσακίδη, διοργανώνει προς τιμήν του έκθεση με τα έργα του, από την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη έως την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μονής Λαζαριστών (1ος όροφος του παλαιού κτιρίου).
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη στις 18:30, με την παρουσία του Γιώργου Φαρσακίδη.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και στα πλαίσια του 43ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ που έχει προγραμματιστεί για 14-15-16 Σεπτέμβρη στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από τις 17.00 έως τις 21.00.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό.