Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
ΚΚΕ: Μόνο σε σύγκρουση με αυτήν την πολιτική μπορεί ο λαός να πάρει ανάσες ανακούφισης από την ακρίβεια
από Η Άλλη Άποψη
Σε σχόλιό του σχετικά με την ακρίβεια, τοΓραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρει τα εξής:
«Η παρατεταμένη ακρίβεια, οι υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια “φωτιά”, είναι η άλλη όψη των τεράστιων κερδών των διαφόρων ομίλων και της προκλητικής κυβερνητικής πολιτικής στήριξής τους. Το ίδιο προκλητικά είναι και τα όποια κυβερνητικά μέτρα, που κατά καιρούς ανακοινώνονται ή …αναμένονται από Σεπτέμβρη, όπως και οι προτάσεις των άλλων κομμάτων, γιατί δεν αμφισβητούν ούτε τα κέρδη ούτε φυσικά τα ασφυκτικά πλαίσια της "δημοσιονομικής σταθερότητας".
Μόνο σε σύγκρουση με αυτήν την πολιτική μπορεί ο λαός να πάρει ανάσες ανακούφισης κι αυτό ακριβώς υπηρετούν οι προτάσεις του ΚΚΕ για κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη πλατιάς κατανάλωσης, των ειδικών φόρων σε καύσιμα και ενέργεια, φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου και γενναίες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις κ.ά.».