Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
ΚΚΕ:Δεν πρόκειται να περάσουν οι άθλιες μεθοδεύσεις για αναστολή της συνδικαλιστικής δράσης
από Η Άλλη Άποψη
Σε σχόλιο για τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης τοΓραφείο ΤύπουτηςΚΕτουΚΚΕαναφέρει:
«Την ίδια ώρα που πετσοκόβονται μισθοί, αναστέλλονται συμβάσεις και εργαζόμενοι συνωστίζονται σε χώρους δουλειάς χωρίς στοιχειώδη μέτρα και μέσα προστασίας, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, η εργοδοσία νομίζει πως βρήκε την ευκαιρία να βάλει σε καραντίνα τη συνδικαλιστική δράση.
Οι άθλιες μεθοδεύσεις με τις κυβερνητικές πλάτες σε μεγάλους χώρους δουλειάς για αναστολή της συνδικαλιστικής δράσης, ακόμα και της λειτουργίας των Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας, δεν πρόκειται να περάσουν. Θα βρουν μπροστά τους τους ίδιους τους εργαζόμενους».