Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα αναρτηθεί το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ
από Η Άλλη Άποψη
Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχουν αναρτηθεί στο taxis τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, ανακοίνωσε σήμερα η ΑΔΑΕ.
Ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση, η Αρχή ενημερώνει ότι, η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2018 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή, 17 Αυγούστου, μεταξύ 11.00 και 15.00.
Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2017) θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.
Ο φόρος θα εξοφληθεί σε πέντε μηνιαίες δόσεις, με την τελευταία να καταβάλλεται το Γενάρη του 2019.