Του Αλέκου Χατζηκωστα * Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και παίρνει διαστάσεις. Η κρίση ψυχικής υγείας στα παιδιά παγκοσμίως επιδεινώνεται και έφθασε σε κρίσιμο σημείο, από την «ανεξέλεγκτη εξάπλωση» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , σύμφωνα για παράδειγμα με έκθεση της οργάνωσης για τα δικαιώματα των παιδιών «KidsRig... Περισσότερα
Ν. Ανδρουλάκης και Χ. Δούκας στον β' γύρο
από Η Άλλη Άποψη
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας θα αναμετρηθούν στον β' γύρο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου και θα αναδείξει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Και οι δύο τους ωστόσο, όπως και οι άλλοι 4 που ήταν υποψήφιοι στον α' γύρο έχουν επιβεβαιώσει ότι μένουν ευλαβικά προσηλωμένοι στην «παράδοση» του ΠΑΣΟΚ να εξαπατά λαϊκές δυνάμεις με κάλπικες υποσχέσεις, κλείνοντας την ίδια στιγμή το μάτι στην αστική τάξη ότι τα δικά της συμφέροντα αποτελούν πυξίδα για το ποιος είναι ικανότερος να ασκήσει τη διαχείριση για λογαριασμό της.