Όσο βαθαίνουν οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα, τόσο ξεδιαλύνουν οι πραγματικές αιτίες, που βρίσκονται στη σύμφυση του κράτους και των μηχανισμών του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα.Στο κυνήγι του μεγαλύτερου κέρδους και για τη θωράκιση της εξουσίας του, το κεφάλαιο δεν διστάζει μπροστά στο μεγαλύτερο έγκλημα, αξιοποιώντας κάθε «νόμιμο» ... Περισσότερα
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών καλεί σε κινητοποίηση έξω από την Βουλή την Κυριακή
από Η Άλλη Άποψη
ΟΣύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, με ανάρτηση του, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο λαό για την έμπρακτη αλληλεγγύη και στήριξη στη προσπάθεια να μην συγκαλυφθούν οι αιτίες για το έγκλημα στα Τέμπη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
Καλεί σε κινητοποίηση τηνΚυριακή 26 Γενάρηστις 12 μ. έξω από την Βουλή «για το μέλλον και τη ζωή μας».
«Θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι μέσα στα βαγόνια-δολοφόνους» αναφέρει και τονίζει ότι «στο Σύνταγμα την Κυριακή χτυπά δυνατά η καρδιά της κοινωνίας».