Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Οι βρυκόλακες του φασισμού ξαναντάμωσαν στο Βίτσι…
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Για άλλη μια χρονιά, τα υπολείμματα του φασισμού αντάμωσαν στο Βίτσι προκειμένου να γιορτάσουν την ήττα του ηρωϊκού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας από το αστικό κράτος και τους ιμπεριαλιστές συμμάχους του.
Την γιορτή του μίσους διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, το τοπικό παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).
Σε αντίθεση με το 2020 που κόντεψε να παραστεί μέχρι και ο υφυπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Αλκιβιάδης Στεφανής, τη φετινή φασιστοσύναξη παρακολούθησαν μια χούφτα ακροδεξιοί βρυκόλακες, συμπεριλαμβανομένων των Τζήμερου-Κρανιδιώτη και εκπροσώπου του κόμματος του υπόδικου εγκληματία ναζί Κασιδιάρη.