Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση που θα «τρέξει» το αντιλαϊκό έργο
από Η Άλλη Άποψη
Ορκίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ηνέα κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία αναμένεται να «τρέξει» το αντιλαϊκό έργο.
Προσερχόμενοι στο Προεδρικό Μέγαρο, οι υπουργοί στις δηλώσεις που έκαναν, έδειξαν σαφή προσανατολισμό στην επιτάχυνση των «μεταρρυθμίσεων», δηλαδή τις πολιτικές προς όφελος του κεφαλαίου. Άλλωστε σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει προαναγγελθεί για μέσα στο καλοκαίρι η κατάθεση νομοσχεδίου του υπουργείο Οικονομικών που αφορά στο φορολογικό.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης – παραλαβής των υπουργείων και αύριο αναμένεται η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου ο Κυρ. Μητσοτάκης θα θέσει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης.